احتمالا برای هر کسی این اتفاق افتاده؛ زمانی که احساس گرسنگی ندارند به سراغ غذا میرود، همه میدانیم که خوردن غذا علیرغم سیری به ما حس خوشایند و رضایت میدهد که باعث بهبود کیفیت فعالیت در محیط کار، حفظ روحیه و حتی خوشحالی میشود
شفاآنلاین>سلامت> یک کارشناس تغذيه گفت: اشتهای کاذب عاملی برای مصرف میان وعدههایی است که در زمان سیری مصرف میکنیم، این میان وعدهها دارای کالری هستند و میتوانند موجب اضافه وزن شوند.
به گزارش شفاآنلاین، فاطمه میرزائی با بیان این مطلب افزود: احتمالا برای هر کسی این اتفاق افتاده؛ زمانی که احساس گرسنگی ندارند به سراغ غذا میرود، همه میدانیم که خوردن غذا علیرغم سیری به ما حس خوشایند و رضایت میدهد که باعث بهبود کیفیت فعالیت در محیط کار، حفظ روحیه و حتی خوشحالی میشود.وی معتقد است: دانستن اینکه چرا در زمانی که گرسنه نیستیم به سمت خوردن غذا میرویم، میتواند راهی برای جلوگیری از اشتهای (Appetite)کاذب باشد.میرزائی با اشاره به علل ایجاد اشتهای کاذب گفت: حتما برای هر فردی پیش آمده که در زمان استراحت، کار در شرکت یا زمانی که ترجیح میدهد خود را به چیزی به جز جواب دادن به تلفن یا سر و کله زدن با ارباب رجوع گرم کند یا زمانی که در خانه و بیحوصله است و کار خاصی برای انجام دادن ندارد، به سراغ یخچال رفته و شروع به خوردن چیزی کند.این کارشناس(Expert) تغذیه راهکار مقابله با این وسوسه خوردن را سرگرم شدن با بازی بهویژه بازیهای فکری دانست و اضافه کرد: گپ زدن با یک همکار یا یکی از اعضای خانواده نیز میتواند حواسپرتی خوبی به شمار بیاید.وی نیاز به مزه و طعم را از دیگر علل گرایش به این نوع غذا خوردن دانسته و تاکید کرد: خوردن غذا به دلیل نیاز به مزه و طعم، متفاوت با خوردن بر اثر خستگی یا بیحوصلگی است. همه میدانیم که بخشی از لذت غذا خوردن بابت به جا ماندن طعم آن در دهان است. بنابراین به نظر عادی میآید اگر برای عوض شدن طعم دهان، علیرغم گرسنه نبودن به سراغ غذا برویم.میرزائی اضافه کرد: افراد باید حواسشان باشد که به قیمت عوض شدن طعم دهان، چاق نشوند، باید در این باره هوشمندانه انتخاب کرد، یعنی افراد باید چیزی را انتخاب کنند که بدون اضافه کردن کالری، طعم دهان را عوض کند.