کد خبر: ۲۵۱۴۳۷
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۲ - ۲۵ بهمن ۱۳۹۸ - 2020February 14
انجام مراقبت‌های سلامت برای خود و اعضای خانواده در واقع یک نوع عملکرد آگاهانه، آموختنی و تنظیمی است که برای تامین و تداوم شرایط و منابع لازم برای ادامه حیات و حفظ عملکرد جسمی، روانی، اجتماعی و معنوی و رشد انسان در محدوده طبیعی و متناسب برای حیات و جامعیت عملکرد او اعمال می‌شود
شفاآنلاین>سلامت> معاون کل وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: ارتقای سواد سلامت و توانمندسازی مردم از طریق اجرای طرح‌هایی مانند «هر خانه یک پایگاه سلامت» می‌تواند منجر به صرفه جویی قابل توجه و مدیریت منابع سلامت شود.

به گزارش شفاآنلاین و به نقل از پایگاه خبری وزارت بهداشت، ایرج حریرچی درباره صرفه جویی در منابع سلامت از طریق اجرای طرح «هر خانه، یک پایگاه سلامت» افزود: این صرفه جویی‌ها ناشی از هزینه مراقبت‌های سطوح پایه و تخصصی و همچنین پذیرش برنامه ریزی شده و بدون برنامه بیماران و پذیرش‌های سرپایی است.

وی ادامه داد: به طور مثال این صرفه جویی در انگلستان برابر با هفت درصد بوده که ارزش مالی آن معادل ۴.۴ میلیارد پوند است. البته در این زمینه شواهد دیگری هم وجود دارد که از ظرفیت صرفه جویی ۲۰ درصدی با اجرای رویکرد سلامت متکی بر مردم خبر می‌دهند.

معاون وزیر بهداشت افزود: انجام مراقبت‌های سلامت برای خود و اعضای خانواده در واقع یک نوع عملکرد آگاهانه، آموختنی و تنظیمی است که برای تامین و تداوم شرایط و منابع لازم برای ادامه حیات و حفظ عملکرد جسمی، روانی، اجتماعی و معنوی و رشد انسان در محدوده طبیعی و متناسب برای حیات و جامعیت عملکرد او اعمال می‌شود.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: