کد خبر: ۲۱۸۹۵۷
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۵ - ۱۳ دی ۱۳۹۷ - 2019January 03
برای بیرون رفتن از خانه، این نکته را در نظر بگیرید که مصرف صبحانه می‌تواند جلوی پرخوری شما را در طول روز بگیرد، به شما در کل روز انرژی دهد و مانع ابتلا به چاقی و اضافه وزن شود
شفاآنلاین>سلامت> برای بیرون رفتن از خانه، این نکته را در نظر بگیرید که مصرف صبحانه می‌تواند جلوی پرخوری شما را در طول روز بگیرد، به شما در کل روز انرژی دهد و مانع ابتلا به چاقی و اضافه وزن شود.

به گزارش شفاآنلاین، به همه اینها اضافه کنید که مصرف صبحانه، کلید تقویت سلامت مغز و افزایش تمرکز محسوب می‌شود ضمن اینکه مهم‌ترین گام برای بهبود سطح حافظه است. یک صبحانه خوب و کامل ترکیبی از کربوهیدرات‌های پیچیده و فیبر به‌همراه پروتئین است:

بادام

بادام منبع عالی از ویتامین‌ E ست و ۳۷ درصد میزان توصیه شده جذب روزانه این ویتامین با خوردن ۲۳ عدد بادام تامین می‌شود. تحقیقات(researches) نشان می‌دهد که جذب ویتامین‌ E به ممانعت از تحلیل شناختی مغز به‌ویژه در سالخوردگان کمک می‌کند. بادام همچنین ترکیب سالمی از پروتئین‌ها، فیبرها و چربی‌های سالم است که سطح قند خون را حفظ می‌کند و موجب می‌شود که فرد در طول روز متمرکز و با انرژی بماند.

نان کامل

مصرف نان‌های همراه با سبوس کامل و یا غلات در وعده صبحانه، منجر به بهبود سلامت قلب و بهبود جریان خون به مغز می‌شود. اینطور ثابت شده که این نان‌ها حاوی مقادیر بالاتر از مواد مغذی زیستی برای حفظ سلامت بدن هستند. علاوه بر این، مصرف این نان‌ها همراه با نارگیل منجر به افزایش عملکرد مغز می‌شود. تری‌گلیسیریدهای با زنجیره متوسط موجود در نارگیل خاصیت تقویت عملکرد مغز را دارند.

انگور

تحقیقات نشان می‌دهد که مصرف انگورهای مختلف سبز، قرمز و سیاه نقش مهمی در بهبود دفاع آنتی‌اکسیدانی ما دارد و سلامت مغز را ارتقا می‌دهد. در تحقیقات اولیه به‌نظر می‌رسید که انگورها به‌وسیله بی‌اثر کردن تنش اکسایشی و تورم به سلامت مغز کمک کرده و یا فعالیت برخی ژن‌های خاص مرتبط با بیماری‌های (Diseases)ناشی از کهولت سن مغز را هدف می‌گیرند.

جو

جو دارای آهن، روی، پتاسیم و ویتامین‌های B و همچنین مواد مغذی است که به رشد مغز و عملکرد آن با ظرفیت کامل کمک می‌کند. فیبر موجود در جو به احساس سیری تا وعده بعدی کمک می‌کند. تحقیقات نشان می‌دهد کودکانی که در وعده صبحانه غذای تهیه شده با جو می‌خورد ۲۰ درصد عملکرد بهتری در آزمون‌ها دارند تا کودکانی که غلات شکردار می‌خورند.

سیب

سیب سرشار از کوئرستین است، کوئرستین یک آنتی‌اکسیدان است که از سلول‌های مغز محافظت می‌کند و براساس تحقیقات محققان کوئرستین از سلول‌های مغزی در مقابل حملات رادیکال‌های آزاد حفاظت می‌کند. مصرف یک سیب در وعده صبحانه با پوست حائز اهمیت است چرا که حجم بالایی از کوئرستین سیب در پوست آن وجوددارد.

دانه‌های کتان

این دانه‌ها سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ برای تقویت عملکرد مغز هستند. دانه‌های کتان و مصرف آنها همراه با گردو و دارچین خاصیت آنتی‌اکسیدانی آنها را چند برابر می‌کند. فراموش نکنید که آنتی‌اکسیدان‌ها به خلاص شدن بدن از رادیکال‌های آزاد که منجر به التهاب می‌شوند، کمک می‌کند.
مطالب مرتبط
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: