شفا آنلاین>سلامت>افراد کم خون باید مصرف برخی مواد غذایی را به حداقل برسانند.
به گزارش شفا آنلاین،محمد حسین عزیزی متخصص صنایع غذایی و رئیس انجمن صنایع غذایی با
اشاره به مواد غذایی که جذب آهن در بدن را کاهش میدهند، گفت: چای، قهوه،
سبوس غلات و پوست حبوبات باعث کاهش جذب آهن در بدن میشوند.
وی
ادامه داد: سبزیجات با وجود فواید بسیاری که دارند اما نباید در مصرف آنها
زیاده روی شود، چون باعث سرعت عبور مواد غذایی از روده شده و فرصت جذب آهن
کاهش مییابد.
عزیزی
در ادامه افزود: افراد کم خون باید سعی کنند مصرف مواد ذکر شده را به
حداقل رسانده و مصرف چای و قهوه را به 2 ساعت قبل و یا بعد از غذا خوردن
موکول کنند.
این
متخصص صنایع غذایی در بخش پایانی در رابطه با مواد غذایی مفید برای افراد
کم خون گفت: انواع گوشتها به خصوص گوشت قرمز و جگر و همچنین انواع میوه،
مثل انار، انواع خشکبارهایی نظیر: توت خشک، انجیر و برگه ها و در ضمن
حبوبات بدون پوست نیز برای جذب بیشتر آهن در بدن مفید هستند.yjc