خوراکیهایی که از سنین میانسالی به رژیمغذایی خود بایداضافه کنید.
شفا آنلاین:سلامت> با ورود به میانسالی باید بیشتر از گذشته به رژیم غذایی خود اهمیت دهید در زیر به تعدادی از این مواد غذایی اشاره کرده ایم:چغندرمیتوانند انرژیتان رابالا ببرند، مغزتان راقدرتمند کنند، به سلامت قلبتان کمک کنند و فشارخون را کاهش بدهد
گردو
افراد بالای ۵۰ سال ممکن است نگران سلامت قلب خود باشند.گردو غذای بسیار مفیدی برای قلبشان است
سبزیجات دارای برگ سبز تیره
سبزیجات مانندکلم و اسفناج، منبع عالی کلسیماند با افزایش سن، نیاز بدن شما به کلسیم بیشتر میشود
گوجه فرنگی
گوجه فرنگی دارای آنتیاکسیدان قدرتمندی به نام لیکوپن است که میتواند از آسیب ناشی از نور خورشید به پوست جلوگیری نماید
قارچ
بعد از ۵۰ سالگی، برای زنان مهم است که با رژیم غذایی مناسبی باعلائم یائسگی مانند شکنندگی استخوانها مبارزه کنندطی این مرحله از زندگی، باید مصرف کلسیم و ویتامین D را افزایش دهید. قارچ، یکی از منابع غذایی ویتامین D میباشد.
تخم مرغ
مصرف آن، با بهبود عملکرد ادراکی در افراد بزرگسال مرتبط است
آلو خشک
خوردن پنج تا شش عدد آلو خشک درروز میتواند از پوکی استخوان جلوگیری کند
برای قلب، چشمها، مغزومفاصلتان سودمنداست.