به گزارش شفا آنلاین، علی ابراهیمی درباره الزامات و مبانی ترویج و توسعه کشاورزی ارگانیک در ایران اظهار داشت: از جمله اهداف توسعه هزاره سوم، ریشه کنی گرسنگی و فقر شدید، مبارزه با بیماریها، سلامت بهداشت مادران، کاهش مرگ و میر کودکان، مشارکت جهانی برای توسعه و به ویژه اطمینان از پایداری محیط زیست اعلام شد.
به گفته وی به رغم اینکه تاریخ پایانی اهداف هزاره سوم 2015 است, اجلاس جهانی ریو + 20 که خردادماه گذشته با مشارکت سران کشورها در برزیل تشکیل شد و اهداف مذکور را مورد تأیید قرار داده و در سند و بیانیه اجلاس گنجانده است, کمیته های فنی و اجرایی به دنبال عملیاتی کردن اهداف این اجلاس است.
دبیر کارگروه تخصصی توسعه فناوری و کارآفرینی افزود: علاوه بر این که اجلاس مذکور به اهداف کلان اشاره شده پایبند است اقتصاد سبز را به صورت مؤکد مورد تایید قرار داده و آن را ابزاری مناسب تعریف کرده است.
ابراهیمی ادامه داد: بیانیه اجلاس فوق الذکر تحت عنوان «آینده ای که میخواهیم» مورد پذیرش قرار گرفته و کشور ایران نیز موظف به مد نظر قرار دادن مفاد آن است.
وی اضافه کرد: قانون اساسی و سند چشم انداز و دیگر قوانین به صراحت به این مباحث اشاره دارند. به ویژه به امنیت غذایی، برخورداری از محیط زیست سالم و سلامت آحاد مردم و جامعه عنایت دارد.
این کارشناس کشاورزی افزود: کشاورزی ازگانیک در همین راستا تعریف و تأکید میشود. بررسی ها نشان میدهد که به طور قطع امکان تولید محصولات کشاورزی سالم و بدون مصرف کود و سم وجود دارد.