کد خبر: ۳۵۲۶۸۳
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۰ - ۲۴ آبان ۱۴۰۳ - 2024November 14
در صید ماهی به روش "پره" یک سر توری که معمولاً ۱۰۰۰ متر طول و ۷ الی ۱۰ متر ارتفاع دارد توسط قایق چوبی بزرگی در دریابه شکل حرف U انگلیسی گسترده می‌شود و سر انتهایی تور با فاصله حدوداً صد متری از نقطه اولیه به ساحل بازمی‌گردد.

شفاآنلاین:عمومی>آغاز فصل صید ماهی هر ساله از نیمه مهرماه تا میانه‌های فروردین ماه به طول می‌انجامد که بیشترین آمار صید مربوط به ماهی سفید، کفال، کپور، آمور و کولمه می‌باشد. 

به گزارش شفا آنلاین:استان مازندران و گیلان بیشترین سهم صید در استان‌های شمالی کشور را به خود اختصاص می‌دهد و در این مدت حدود سه هزار تن انواع ماهیان استخوانی توسط صیادان مازندرانی در دریای خزر صید می‌شود. 

صید و ماهیگیری در سواحل دریای خزر به روش "پره" انجام می‌شود. در این روش، تور‌هایی با ارتفاع ۷ تا ۱۰ متر و طول تقریبی ۱۲۰۰ متر به کمک قایق به صورت نیم‌دایره در فاصله‌ای مشخص از ساحل ریخته شده و پس از انباشته شدن از ماهیان استخوانی، شامل گونه‌های کفال، سفید و کپور، با تراکتور به ساحل کشیده می‌شود.

در صید "پره" یک سر توری که معمولاً ۱۰۰۰ متر طول و ۷ الی ۱۰ متر ارتفاع دارد توسط قایق چوبی بزرگی در دریابه شکل حرف U انگلیسی گسترده می‌شود و سر انتهایی تور با فاصله حدوداً صد متری از نقطه اولیه به ساحل بازمی‌گردد. 

در زمان‌های قدیم کشیدن و جمع کردن تور توسط نیروی صیادان و با کمک حیوانات صورت می‌گرفته‌است و صیادان با خواندن اشعار محلی انسجام و شور ویژه‌ای را ایجاد می‌کردند. اما امروزه این کار توسط نیروی مکانیکی تراکتور صورت می‌گیرد.

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: