کد خبر: ۶۲۵۲۶
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۵ - ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۴ - 2015May 18
شفاآنلاین:سیاسی>انرژی هسته ای-بیش از 70 تن از نمایندگان مجلس طرح سه‌فوریتی توقف مذاکرات هسته ای را با عنوان دفاع از عزت و اقتدار ملت ایران را تقدیم هیئت رئیسه مجلس کردند که با مخالفت جدی علی لاریجانی مواجه شد.

به گزارش شفاآنلاین،روزی که محمد جواد ظریف، وزیر امور خارجه به عنوان مذاکره کننده ارشد کشورمان به پشت میز مذاکره با گروه 1+5 می نشست و تلاش خود را برای به نتیجه رساندن مذاکرات صرف می کرد تا بتواند با امضای بیانیه لوزان، زمینه توافق نهایی هسته ای بین ایران و غرب را فراهم کند، فکر نمی کرد که در مجلس، عده ای از نمایندگان در اندیشه تصویب سه فوریت طرحی باشند که ادامه مذاکرات را متوقف می کرد. 

 اگرچه با هوشمندی رئیس مجلس و هیئت ریسه خانه ملت، از تصویب این طرح در صحن علنی جلوگیری شد اما این نمایندگان با توسل به شیوه های مختلف از جمله معرفی طرح دو فوریتی به جای سه فوریتی و حتی جعل امضاء، سعی کردند هر طور که شده این طرح را به تصویب برسانند. 

حال سئوال این جاست که در نهاد قانون گذاری کشور که مهم ترین وظیفه نمایندگانش وضع قوانین و نظارت بر حسن اجرای آنهاست، قانون شکنی و انجام اقدام مجرمانه ای همچون جعل امضاء و تقلب چه معنایی دارد؟!

برای بررسی این پرونده و همچنین دلایل اکثر نمایندگان با مخالفت با این طرح که در حقیقت، نافی تلاش خستگی ناپذیر تیم مذاکره کننده کشورمان می‌باشد، به بررسی موضوع پرداخته ایم که در ادامه می آید.

حال، با توجه به مخالفت اکثر نمایندگان و تاکید آنها بر این مسئله که طرح توقف مذاکرات هسته ای، هیج گاه در مجلس به تصویب نخواهد رسید باید دید که آینده این طرح به کجا خواهد انجامید و امضاء کنندگان طرح نیز که اکثر آن ها را نمایندگانی تشکیل می دهد که از ابتدا و پس از توافق ژنو، مخالف این مذاکرات و منتقد تیم دیپلماسی کشورمان بوده و پس از آن به عنوان دلواپسان در فضای سیاسی نام گرفتند، چه روش دیگری را برای ابراز مخالفت با مذاکرات هسته ای در پیش خواهند گرفت؟




خبرآنلاین



نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: