به گزارش شفا آنلاين،دکتر مسعود قاسمی، متخصص قلب و عروق و فلوشیپ آنژیوپلاستی دراینباره گفت: «خانوادهها باید برای پیشگیری از ابتلا به بیماریهای قلبی، ابتدا مشکلشان را با خودشان حل کنند. یعنی تا زمانی که مادر خانواده برای خوشطعم شدن غذاهای خود، از نمک و روغن بیشتری استفاده کند و سلامت اعضای خانواده را در نظر نگیرد، ما نمیتوانیم گامی در جهت پیشگیریهای بزرگتر در اجتماع برداریم.»
رییس انجمن آترواسکلروز ایران با تأکید بر تلاش برافزایش آگاهیهای اجتماعی برای پیشگیری از ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی تصریح کرد: «خانوادهها باید از همان دوران کودکی، فرزندان خود را به مصرف غذاهای کمچرب و کمنمک عادت دهند و حتماً بشقاب سبزی و سالاد را در کنار تمام وعدههای غذایی بگنجانند. جایگزین کردن روغنهای سالمتری مانند روغنزیتون و کانولا در کنار آبلیمو و آبغوره تازه بهجای سسهای مایونز پرچرب هم میتواند راه مناسب دیگری برای اصلاح الگوهای غذایی در خانواده باشد و شانس ابتلا به بیماریهای قلبی را کاهش دهد. ضمن اینکه دادن غذاهای پرچرب به بچهها به بهانه فعال و پرجنبوجوش بودن آنها هم کاملاً با اصول علمی متغایر است و این رفتار میتواند بهطور مستقیم باعث افزایش وزن بچهها و بالا رفتن خطر ابتلا به بیماریهای قلبی در آینده آنها شود.»
وی درنهایت خاطرنشان کرد که عدم استعمال سیگار و دخانیات هم میتواند در کاهش نرخ ابتلا به بیماریهای قلبی، بسیار مؤثر باشد.
سلامانه