پای یکی از دسرهایی است که انواع و اقسام بسیاری دارد. این روزها اواخر تابستان و شروع فصل پاییز است و به همین بهانه طرز تهیه پای سیب و قره قاط که یک دسر پاییزی است را به شما اموزش می دهیم
شفا آنلاین: پ
ای یکی از دسرهایی است که انواع و اقسام بسیاری دارد. این روزها اواخر تابستان و شروع فصل پاییز است و به همین بهانه طرز تهیه پای سیب و قره قاط که یک دسر پاییزی است را به شما اموزش می دهیمپای سیب و قره قاط
مواد لازم برای تهیه پای سیب و قره قاط
مربا زرد آلود : 1/4 میلی لیتر
عصاره وانیل : 1/2 قاشق چایخوری
سیب پوست کنده و خرد شده : 1 عدد
کران بری یا قره قاط : 1/3 میلی لیتر
پودر قند : 1/4 میلی لیتر
خمیر پای : 4 رول
تخم مرغ بزرگ زده شده : 1 عدد
دارچین : 1/4 قاشق چایخوری
طرز تهیه پای سیب و قره قاط
پای سیب,پای سیب و قره قاط,طرز تهیه پای سیب,طزر تهیه پای سیب و قره قاط,طرز تهیه پای سیب و قره قاط پاییزی
فر را روی دمای 425 درجه فارنهایت قرار دهید.
در یک کاسه بزرگ مربا و وانیل را با هم مخلوط کنید.
سیب و قره قاط را با هم مخلوط کرده و شکر و دارچین را اضافه کنید.
هر رول خمیر را به 8 قسمت تقسیم کنید.
مخلوط سیب و قره قاط را با مربا و وانیل مخلوط کنید.
با قالب شیرینی سیب، خمیر را قالب بزنید.
روی هر برش مقداری از مخلوط سیب و مربا بریزید و برش خمیر دیگر را روی آن قرار داده و دورتادور آن را به هم بچسبانید.
با قلمو زرده تخم مرغ را روی پای ها بزنید.
پای ها را برای 12 الی 15 دقیقه درون فر قرار دهید تا رویه آنها طلایی شود.
بعد از خنک شدن مقداری پودر قند روی پای ها بپاشید.