کد خبر: ۱۶۷۰۱۴
تاریخ انتشار: ۰۲:۴۵ - ۲۸ شهريور ۱۳۹۶ - 2017September 19
افراد دارای بالاترین میزان مصرف نمک (حدود ۱.۲۵ قاشق چایخوری یا بیشتر) ۷۲ درصد بیشتر از افراد دارای کمترین میزان مصرف نمک در معرض ابتلا به دیابت قرار داشتند
       

شفا آنلاین:به گفته محققان مصرف بالای نمک <High salt intake>خطر ابتلا به دیابت را در افراد بزرگسال افزایش می‌دهد. مطالعه جدید شامل داده‌های بدست آمده از چندین هزار نفر در سوئد بود. یافته‌ها نشان داد مصرف نمک با افزایش ۶۵ درصدی خطر ابتلا به دیابت نوع۲ به ازای مصرف هر ۲.۵ گرم نمک اضافی در روز (تا حدودی کمتر از نصف قاشق چایخوری) مرتبط بود.

به گزارش شفا آنلاین:پژوهشگران موسسه کارولینسکا سوئد به سرپرستی بهاره رسولی دریافتند افراد دارای بالاترین میزان مصرف نمک (حدود ۱.۲۵ قاشق چایخوری یا بیشتر) ۷۲ درصد بیشتر از افراد دارای کمترین میزان مصرف نمک در معرض ابتلا به دیابت قرار داشتند.
افزایش مصرف نمک ممکن است موجب بروز مقاومت انسولین و در نتیجه دیابت نوع۲ شود. از سوی دیگر ممکن است مصرف نمک با افزایش وزن همراه باشد. مصرف بالای نمک با افزایش قابل توجه خطر ابتلا به دیابت نوع۱ که یک بیماری نهفته خودایمنی است و به آهستگی پیشرفت می‌کند، نیز مرتبط است.سپید
MedicalXpress

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: