کد خبر: ۱۶۲۲۷۱
تاریخ انتشار: ۰۷:۲۰ - ۲۰ مرداد ۱۳۹۶ - 2017August 11
این سوپ مقوی را یک ناهار خوب یا یک بشقاب شام در نظر بگیرید که می توانید در آن از هر نوع سبزیجاتی که دوست دارید، استفاده نمایید
شفاآنلاین>تغذیه> این سوپ مقوی را یک ناهار خوب یا یک بشقاب شام در نظر بگیرید که می توانید در آن از هر نوع سبزیجاتی که دوست دارید، استفاده نمایید. بچه ها از پاستاهای شکل دار ریز خوششان خواهد آمد، از آنها استفاده کنید.

به گزارش شفاآنلاین، مواد لازم برای سوپ پاستا و مرغ :
 سینه مرغ بدون استخوان                350 گرم
 روغن آفتابگردان                             2 قاشق غذاخوری
 پیاز متوسط خرد شده                     1 عدد
هویج نگینی خرد شده                     250 گرم
گلچه های گل کلم                          250 گرم
عصاره مرغ                                    850 میلی لیتر
سبزی های خشک معطر                  2 قاشق چایخوری
پاستای شکل دار ریز                        125 گرم
نمک و فلفل                                   به میزان لازم
پنیر پارمزان و نان ترد جهت سرو           مقداری

 

طرز تهیه سوپ پاستا و مرغ :
با یک چاقوی تیز، مرغ را نگینی ریز خرد نموده و پوست آن را دور بریزید.
روغن را در یک قابلمه گرم نمایید و سریعا مرغ، پیاز، هویج و گل کلم را در آن تفت دهید تا کمی برشته شده و تغییر رنگ دهند.

عصاره مرغ و سبزی های خشک معطر را افزوده و هم بزنید بگذارید به جوش آیند.
پاستای شکل دار را به قابلمه افزوده و دوباره صبر نمایید تا به جوش بیایند. درب ظرف را ببندید و اجازه دهید سوپ به مدت 10 دقیقه به آرامی بجوشد. گاهی آن ها را هم بزنید تا پاستاها به هم نچسبند.

چاشنی سوپ را با نمک و فلفل اندازه نمایید و در صورت تمایل، پارمزان روی آن بپاشید. سوپ را همراه با نان ترد تازه سرو نمایید.

توصیه سرآشپز :
شما می توانید از شکل های مختلف پاستا برای این سوپ استفاده نمایید. فرم های صدفی، لوله ای کوتاه یا حتی اسپاگتی در قطعات کوتاه را امتحان نمایید. به منظور تهیه یک سوپ جذاب برای کودکان، می توانید از پاستایی با اشکال حیوانات یا حروف الفبا استفاده نمایید.
برچسب ها: تغذیه ، مرغ ، پاستا
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: