کد خبر: ۹۷۷۵۵
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۰ - ۲۷ بهمن ۱۳۹۴ - 2016February 16
شفا آنلاین>اجتماعی>آثار هنری کودکان مبتلا به اختلال اتیسم در سادگی و صراحت با برخی از شاهکارهای هنری دنیا همچون آثار هنری ماتیس و خوان میرو قابل مقایسه است.
به گزارش شفا آنلاین،«اولین نمایشگاه آثار هنری کودکان مبتلا به اتیسم» از تاریخ 27 الی 30 بهمن برپا خواهد بود. در این نمایشگاه که «من را ببین» نام دارد، 55 تابلوی نقاشی از مجموعه «طرح هما» که توسط مبتلایان به اتیسم خلق شده به مدت چهار روز در معرض دید عموم قرار می‌گیرد.

در این مدت اعضای کمپین «صدایم شو» برای معرفی بهتر اختلالات طیف اتیسم، حضور خواهند داشت. این کمپین، گروهی فعال از حامیان و والدین دارای فرزند مبتلا به اختلال اتیسم هستند که آن را بر اساس اهدافی همچون شناساندن این اختلال به جامعه و رساندن صدای کودکان مبتلا به اختلال اتیسم به جامعه ایرانی، طراحی و اجرا کرده‌اند.



حسین مفیدی، باني «طرح هما» ضمن تشکر از متصدیان برگزاری این نمایشگاه در این باره گفت: «طرح هما از سه سال پیش با توان‌بخشی ذهنی کودکان زیر 14 سال آغاز شد. این طرح با مطالعه‌ای ساخت‌یافته برای بهبود کودکان مبتلا به اتیسم آغاز به كار كرد و تاکنون نیز سه دستاورد مهم داشته است: ایجاد آزمون سنجش توانایی ترسیمی، روش‌های سطح‌بندی، انتخاب و نیز شیوه‌های مدیریت فرآیند تولید آثار هنری ویژه توان‌جویان با توجه به سطوح مختلف توانایی.»



وی در ادامه، به معرفی آثار هنری کودکان مبتلا به اتیسم پرداخت و سادگی و صراحت آن‌ها را با برخی از شاهکارهای هنری دنیا همچون آثار هنری ماتیس و خوان میرو مقایسه کرد.



مفیدی همچنین افزود: «مهم‌ترین دستاورد کار هنری توان‌جویان و برگزاری چنین نمایشگاه‌هایی، افزایش توانایی‌های آنان، ایجاد حس اعتمادبه‌نفس، خودپنداره مثبت، افزایش تمرکز و توجه توان‌جویان و افزایش امید در خانواده‌هاست.»



پانته‌آ فراهي، يکی از مادران «کمپین صدایم شو» نیز درباره این کمپین، گفت: «کودکان مبتلا به اتیسم مشکلات فراوانی در جامعه دارند که بخش مهم آن به دلیل عدم اطلاع‌رسانی نسبت به اتیسم در جامعه است. ازاین‌رو، خانواده‌های دارای فرزند مبتلا به اتیسم و حامیان آن‌ها، تصمیم گرفتند این اختلال را به‌طور گسترده به جامعه معرفی کنند. اعضای کمپین «صدایم شو» با تهیه بروشور، بولتن و تراکت‌های مختلف با مضمون اختلال اتیسم به زبان ساده و با کمترین هزینه ممکن، به اطلاع‌رسانی وسیع در سطح جامعه می‌پردازند.»



وی در ادامه افزود: «امیدوارم همان‌طور که حرکات امیدبخشی با برگزاری این نمایشگاه آغاز شد، توانمندی‌های فرزندان ما به گوش همه برسد تا بتوانند راهکارهای مناسبی برای ما و فرزندان‌مان در جامعه به وجود آید.»



گفتنی است اپلیکیشن «من را ببین» (Look at me) نیز که به تازگی برای تقویت مهارت‌های ارتباطی کودکان مبتلا به اتیسم ارائه شده است، به کودکان مبتلا به اتیسم کمک می‌کند تا نگرش و بیان خود را از حالت‌های مختلف احساسی همچون شادی، حیرت و ترس بهبود بخشند.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: