کد خبر: ۹۷۳۶۲
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۰ - ۲۴ بهمن ۱۳۹۴ - 2016February 13
شفا آنلاین>اجتماعی>دبیر علمی ششمین همایش علمی سلامت روان و رسانه گفت: 49.5 درصد افراد جامعه دچار اختلال روانی و شش دهم درصد افراد نیز مبتلا به اختلالات شدید روانی هستند.
به گزارش شفا آنلاین، محمدرضا محمدی روز شنبه در نشست خبری همایش علمی سلامت روان و رسانه افزود: بر اساس مطالعاتی که سه سال گذشته در تهران، اصفهان، شیراز، تبریز و مشهد انجام شد، 49.5 درصد از افراد دچار اختلالات روانی هستند.
وی ادامه داد: شش درصد افراد نیز جامعه دارای افسردگی، سه درصد دچار شیدایی و چهار درصد از کودکان دچار وسواس و همچنین هفت دهم درصد از کودکان دچار کم خورگی و 18 درصد از کودکان نیز به بیش فعالی مبتلا هستند که از جمله اختلالات روانی در جامعه است.
محمدی با اشاره به موضوع همایش علمی سلامت روان و رسانه گفت: متاسفانه در فیلم ها وقتی به یک نفر که دچار اختلالات روانی شدید است اشاره می شود، وی مورد تمسخر قرار گرفته، عقل او زیر سئوال می رود.
دبیر علمی همایش سلامت روان و رسانه با بیان اینکه فقط شش دهم درصد افراد جامعه دچار اختلالات شدید روانی هستند، افزود: این امر نادرست است که مشکلات این بخش اندک به همه بیماران روانی تعمیم داده شود.
وی تاکید کرد: مشکلات افرادی که دچار اختلالات روانی شدید نیستند با مصرف دارو و مراجعه چند باره به روانپزشک رفع می شود.

** سلامت روان مغفول مانده است
دبیر علمی همایش سلامت روان و رسانه گفت: سلامت روان در دنیا مغفول مانده و در ایران این امر بیشتر دیده می شود.
وی افزود: سرانه بیماران روانی در کشورهای اروپایی 150 دلار و در کشورهای عربی یکصد دلار است.
محمدی ادامه داد: متاسفانه این سرانه در ایران ناچیز و دارای کمترین سطح و زیر یک دلار است.

** باید در مورد بیماران روانی انگ زدایی شود
رئیس انجمن روانپزشکی ایران نیز در این نشست خبری گفت: در جامعه باید از بیماران روانی انگ زدایی شود.
احمد جلیلی افزود: ارائه نشانی نادرست از مشکلات روانی در رسانه ها و سینما یک دغدغه است و انجمن روانپزشکان سعی می کند با رسانه ها در ارتباط باشد تا تصویری درست از بیماران روانی را ارائه دهند.
وی با بیان اینکه آنچه از یک بیمار روانی در ذهن مردم جا گرفته کسانی هستند که دچار اختلالات بسیار شدید هستند، گفت: نباید همه بیماران روان را به این چشم نگاه کرد، در صورتیکه بیماران شدید روانی فقط بخش بسیار اندکی از این بیماران را تشکیل می دهند.
جلیلی تصریح کرد: انسان قابل تفکیک به جسم یا روان نیست و مسائل روان و جسم انسان بر روی هم تاثیر می گذارند و با هم در ارتباط تنگاتنگ هستند.
وی تاکید کرد: دانشمندان به این نتیجه رسیده اند که بهداشت عمومی بدون بهداشت روانی امکانپذیر نیست.
رئیس انجمن روانپزشکی ایران گفت: رسانه ها در معرفی صحیح بیماری های روانی نقش مهمی دارند و اکنون بیشترین مشکل بهداشت روان، نا آگاهی مردم در این زمینه است.
ششمین همایش علمی سلامت روان و رسانه 27 و 28 بهمن ماه با نگاه ویژه به «کودکان و آسیب های اجتماعی و مشکلات ناشی از فضای مجازی برای کودکان» در بیمارستان روزبه برگزار می شود.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: