کد خبر: ۳۵۳۰۴۷
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۲ - ۰۲ آذر ۱۴۰۳ - 2024November 22
بر اساس یک تحلیل از رژیم‌های غذایی رایج، افرادی که در معرض خطر بیماری قلبی قرار دارند، می‌توانند با رعایت رژیم غذایی کم‌چرب، سلامت و عمر خود را افزایش دهند

شفاآنلاین:سلامت>طی آزمایشات بالینی اخیر مشخص شد پیشگیری و کاهش نرخ حملات قلبی و مرگ‌های زودرس در افرادی که رژیم‌های غذایی کم‌چرب دارند، مشهود است. گفته می‌شود این مزایا در میان افرادی که تابع رژیم غذایی مدیترانه‌ای هستند، قابل‌توجه‌تر است.

به گزارش شفا آنلاین: بر اساس یک تحلیل از رژیم‌های غذایی رایج، افرادی که در معرض خطر بیماری قلبی قرار دارند، می‌توانند با رعایت رژیم غذایی کم‌چرب، سلامت و عمر خود را افزایش دهند. این مزایا در افرادی که از رژیم غذایی مدیترانه‌ای پیروی می‌کنند، بیشتر است. ماهی، سبزیجات، روغن زیتون و حتی یک مشت آجیل در این رژیم نقش اساسی در تأمین سلامت افراد دارد و نه تنها خطر حمله قلبی و سکته را کاهش می‌دهد، بلکه به افراد کمک می‌کند تا از سایر بیماری‌ها دور بمانند و عمر طولانی‌تری داشته باشند.

کارشناسان در این‌باره می‌گویند که افزایش مصرف ماهی و غذاهای گیاهی و کاهش مصرف گوشت قرمز و غذاهای فرآوری شده تضمین‌کننده سلامت است و به نظر می‌رسد یک الگوی غذایی مانند رژیم مدیترانه‌ای، که بر روی مصرف غذاهای گیاهی بیشتر و چربی حیوانی کمتر تمرکز دارد، به پیشگیری از بیماری‌های قلبی عروقی کمک می‌کند.

البته منبع چربی سالم در رژیم غذایی اهمیت زیادی دارد. چربی ناشی از منابع گیاهی، مانند روغن‌های گیاهی و آجیل، که از نوع غیراشباع است، سلامت قلب را تأمین می‌کند. طبق مطالعات، ماهی‌های چرب مانند سالمون و ماهی تن که حاوی اسیدهای چرب امگا ۳ هستند نیز می‌توانند خطر مرگ زودهنگام را در میان افراد مبتلا به بیماری قلبی کاهش دهند.

در مقابل این طیف چربی مفید، چربی‌های ترانس مصنوعی قرار دارند که در بسیاری از غذاهای کنسروی و فرآوری‌شده یافت می‌شوند و می‌توانند کلسترول بد (LDL) را افزایش و در عین حال کلسترول خوب (HDL) را کاهش دهند و احتمال بیماری‌های قلبی را بالا ببرند.

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: