سرپرست
اين تحقيق، زيفنگ وو، استاد دانشکده اپيدميولوژي از مرکز سرطان اندرسون
دانشگاه تگزاس ميگويد: «اين مطالعه و ساير مطالعاتي از اين دست بر روش
پختن گوشت و ميزان آن با احتمال ابتلا به سرطان کليه، تاکيد دارند.»
او
ميافزايد: «اين مطالعهها، توصيههاي رايج جامعه سرطان آمريکا درباره
نخوردن يا محدود کردن خوردن گوشتهاي قرمز و فرآوري شده و محدود کردن زمان
پختن گوشت در دماي بالا را تاييد ميکند.» سوزان گاپسور، قائم مقام مرکز
اپيدميولوژي انجمن سرطان ميگويد: «زماني که گوشتها در دماي بالا پخته
ميشوند برخي عناصر و مواد شيميايي سرطانزا را از خود آزاد ميکنند که
شماري از آنها با ابتلا به سرطان کليه در ارتباط هستند.»
گاپسور ميگويد:
«اين مطالعه نشاندهنده آن است که سرنخهاي موجود از ارتباط گوشت پختهشده
در دماي بالا و ميزان ابتلا به سرطان کليه به ويژه در ميان افرادي با
جهشهاي ژنتيکي خاص سخن ميگويند.» اين مطالعه تنها ارتباط ميان مصرف گوشت
پخته شده در دماي بالا و خطر ابتلا به سرطان کليه را بررسي کرده است و نه
رابطه مصرف گوشت قرمز و ابتلا به سرطان را به طور کلي.
HealthDay