به گزارش شفا آنلاين،جواد تجر با تاکید بر اینکه جهشی درس خواندن داشن آموزان از نظر علمی مطلوب نیست، گفت: این شیوه تحصیل مطلوب نیست و توصیه میشود خانوادهها بر آن تاکید نداشته باشند.
این دکترای روانشناسی تربیتی افزود: جهشی درس خواندن سبب میشود تا دانشآموز تمامی ایام سال را با مشغلههای درس و تحصیل سپری کرده و همین درگیری مداوم او با درس و مدرسه می تواند مشکلاتی را برای او در پی داشته باشد.
تجر افزود: جهشی درس خواندن باعث بروز خستگی و به ویژه خستگی روانی دانش آموزان می شود و چه بسا حتی دلزدگی دانشآموز از تحصیل را در پی داشته باشد و از این حیث پرداختن و تاکید خانوادهها بر آن توصیه نمی شود.
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد کرمانشاه در ادامه از اضطراب موقعیتی به عنوان یکی از اضطرابها یاد کرد که در موارد تحصیل و در مورد امتحانات در دانش آموزان بیشتر بروز میکند و لذا درگیری تمام مدت دانش آموزان با درس و مدرسه در طول سال باعث می شود تا آنها به طور مستمر با این نوع از اضطراب مواجه باشند و همین مسئله میزان کارکرد آنها را کاهش خواهد داد.
وی با تاکید بر اثرات سوء اضطراب بیش از حد در افراد گفت: با جهشی درس خواندن فشار زیادی به دانش آموز وارد آمده و میزان اضطراب او نیز بیشتر می شود، لذا توصیه می شود خانوادهها بر این موضوع اصرار نداشته باشند.
این دکترای روانشناسی تربیتی افزود: بهتر است خانوادهها به جای اصرار بر
جهشی درس خواندن فرزندانشان، شرایطی را فراهم کنند تا آنان از تعطیلات
تابستان در راستای تقویت سایر استعدادها و توانمندیهای خود بهره ببرند.