کد خبر: ۲۰۱۱۰۶
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۹ - ۱۱ تير ۱۳۹۷ - 2018July 02
در بین دسر‌های مختلفی که در کافه‌ها سرو می‌شود تیرامیسو بدون شک یکی از بهترین‌ها و پرطرفدارترین هاست.
شفا آنلاین:در بین دسر‌های مختلفی که در کافه‌ها سرو می‌شود تیرامیسو بدون شک یکی از بهترین‌ها و پرطرفدارترین هاست. اصلا این ایتالیایی‌ها هر ابتکاری که به خرج داده‌اند آخرش یک چیز خوشمزه از دلش بیرون آمده. این تیرامیسوی ماست و شکلات یکی از انواع خوشمزه تیرامیسو است که طرز تهیه آن را برایتان آورده ایم.

میزان سرو: 8 نفر

مواد لازم:

    خامه: یک پیمانه
    پنیر خامه ای: 190 گرم
    ماست: یک چهارم پیمانه
    دنت شکلاتی: یک دوم پیمانه
    پودر شکر: یک سوم پیمانه
    آب: یک پیمانه
    پودر قهوه: 4 قاشق سوپ خوری
    اسانس بادام: یک قاشق چای خوری
    بیسکویت لیدی فینگر: به مقدار لازم
    خامه فرم گرفته: به مقدار لازم
    پودر کاکائو: به مقدار لازم

تیرامیسوی ماست و شکلات

طرز تهیه:

    خامه را آنقدر بزنید تا پف کرده و فرم بگیرد.
    پنیر خامه ای و ماست را در ظرفی جداگانه با هم مخلوط کنید تا خامه ای شوند.
    دنت شکلاتی را اضافه و مخلوط کنید.
    پودر شکر را اضافه کنید.
    خامه زده شده را نیز اضافه و مخلوط کنید.
    آب را به جوش آورده و پودر قهوه و اسانس بادام را به آب اضافه کنید و اجازه دهید قهوه دم بکشد.
    بیسکویت ها را در قهوه دم کشیده خیس کنید و سپس کف قالب بچینید.
    مقداری از مخلوط پنیر خامه ای روی بیسکویت ها پخش کنید.
    این کار را با بقیه مواد تکرار کنید تا قالب پر شود.
    قالب را حدود 2 ساعت در یخچال قرار دهید.
    سپس تیرامیسو را از قالب در آورید و روی آن را با خامه فرم گرفته تزئین کنید و مقداری پودر کاکائو بپاشید.


نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: