به گزارش شفا آنلاین،از اندکی پنیر پارمزان روی پاستای خود لذت ببرید، ولی بی خیال مصرف پنیر
زیاد به همراه پاستا شوید. پنیرهای نرم ساخته شده با شیر غیر پاستوریزه
میتواند پناهگاهی برای باکتری لیستریا باشد، که میتواند برای شما و جنین
شما خطرناک یا حتی تهدید کنندهی زندگی باشد.
بهتر است که بی خیال پنیرهای غیر پاستوریزه نظیر فتا، پنیر آبی و پنیر کممبرت شوید مگر آنکه در برچسب آنها اشاره به استفاده از شیر پاستوریزه شده باشد. زمانی که شک دارید یا بیرون غذا میخورید، قبل از خوردن سوال کنید.
حالا زمان این است که استیک یا برگرهای خود را به صورت تمام پخته شده سفارش دهید. گوش خام یا به اندازهی کافی پخته نشده میتواند دارای باکتریهای خطرناک باشد. زمانی که بیرون غذا میخورید، مطمئن شوید که گوشت به طور کامل پخته شده است و داغ است. در خانه، دما باید به حداقل 145 درجهی فارنهایت برای گوشتهایی که به صورت کامل تکه شده هستند، و برای گوشتهای چرخ کرده نظیر همبرگر به 160 درجهی فارنهایت و برای سینهی مرغ به 165 درجهی فارنهایت، برسد.
آب میوهای که به صورت تازه در رستورانها و آب میوه فروشیها گرفته میشود ممکن است آلوده باشد، از جمله آلوده به باکتریهای سالمونلا و اشرشیا کلی. اگر بیرون هستید بهتر است آب میوه بسته بندی شده بنوشید.
گرچه غذای دریایی منبع عالی از پروتئین است، اما غذای دریایی خام میتواند منبع باکتریها و انگلهای مضر باشد. سازمان دارویی و غذایی آمریکا به زنان باردار پیشنهاد میکند تنها ماهی و دیگر غذاهای دریایی که به صورت کامل پخته شدهاند را مصرف کنند.
زمانی که در حال پختن شیرینی هستید، ممکن است وسوسه شوید اندکی خمیر خام در دهان خود قرار دهید. ولی اگر خمیر دارای تخم مرغ خام باشد، حتی چشیدن آن میتواند خطرساز باشد. مراکز پیشگیری از بیماری ها تخمین میزنند که از هر 20 هزار تخم مرغ یکی میتواند دارای باکتری سالمونلا باشد. برای از خطر دور بودن، در برابر خمیر پخته نشدهی حتی خوشمزه که دارای تخم مرغ خام باشد، مقاومت کنید.
تخم مرغ خام ممکن است همچنین در بسیاری از سسهای سالاد خانگی از جمله مایونز مورد استفاده قرار گیرند. از سس های آماده استفاده کنید، این سس ها پاستوریزه می شوند.
بسیاری از دسرهای خانگی از جمله تیرامیسو ممکن است دارای تخم مرغ خام باشند. از خوردن این دسرها صرف نظر کنید.
ماکیان خام میتوانند با پر کردن شکم مکانی عالی برای رشد باکتریها باشند. پختن معمولا باکتری ها را از بین می برد اما اگر باردار هستید در مصرف این نوع غذاها احتیاط کنید. گوشت باید کاملا پخته شده باشد. گوشت ران در دمای 180 درجهی فارنهایت پخته می شود.
ماهی برای شما و فرزندتان خوب است، ولی در رابطه با ماهی که میخورید انتخابهای هوشمندانهای داشته باشید. از ماهی های پرورشی بدون جیوه استفاده کنید، در این صورت شما میتوانید با خیال راحت هفتهای 340 گرم غذای دریایی مصرف کنید. اگر تمایل به مصرف مکمل روغن ماهی دارید حتما ابتدا با پزشکتان مشورت کنید.
برخلاف دیگر باکتریهایی که در غذاها قرار دارند، لیستریا میتواند در دمای درون یخچال هم رشد کند. بنابراین توصیه می کنیم در دوران بارداری از مصرف سوسیس و کالباس دوری کنید. همچنین این مواد غذایی حاوی نگهدارنده های مضر و سرطان زا هستند.
میوه و سبزیجات از مهم ترین گروه های غذایی برای همه افراد از جمله خانم های باردار هستند. اما مطمئن شوید که به خوبی شسته و ضدعفونی شده باشند. انگل های موجود در میوه ها و سبزیجات برای جنین خطرناک می باشند.
جوانه خام نخورید. باکتریها میتوانند قبل از شروع رشد جوانهها داخل دانهها شده و رشد و تکثیر شوند.
غذاهای دودی به دلیل آلودگی به مواد شیمیایی مضر و سرطان زا به هیچ وجه در دوران بارداری توصیه نمی شوند.
صدف خام دارای انگلها و باکتریهایی است که معمولا در غذاهای پخته شدهی دریایی پیدا نمیشوند. اگر به صدف علاقه دارید باید کاملا پخته شده آن را مصرف کنید.
از مصرف ماهی های صید شده از مکان های نامطمئن پرهیز کنید. بعضی از دریاچهها و رودخانهها آلوده به مواد شیمیایی صنعتی هستند.
شما ممکن است نخواهید با رد کردن دست اطرافیان به آنها توهین کنید. ولی اگر غذا به مدت خیلی طولانی در یخچال نباشد، جای نگرانی وجود دارد. قانون 2 ساعت را دنبال کنید: غذاهایی که در دمای اتاق بیشتر از دو ساعت بودهاند را مصرف نکنید. زمانی که دمای بالای 90 درجهی فارنهایت است، این میزان زمان باید به یک ساعت تقلیل یابد.
تا حالا رویای دیدن یک مزرعه و چشیدن شیر تازهی گاز را داشتهاید؟ شیر تازه ممکن است آلوده به باکتری های خطرناکی باشد که برای مادر و جنین مضر است. تنها از شیر و لبنیات پاستوریزه استفاده کنید.
شواهد نشان میدهند که مقدار متعادلی از کافئین در طول بارداری خطری ندارد. ولی هنوز در رابطه با اینکه مقادیر بالای آن میتواند باعث افزایش احتمال سقط چنین شوید یا خیر، بحث وجود دارد. موسسهی March of Dimes در ایالت متحده پیشنهاد میکند زنانی که باردار هستند یا سعی در بارداری دارند مقدار کافئین را به 200 میلی گرم در طول روز محدود کنند. کافئین در قهوه، نوشابههای گازدار، چای، شکلات و بسیاری از نوشیدنیهای انرژی زا پیدا میشود.
الکل برای همه افراد ضرر دارد. اما باید بدانید که مصرف آن در دوران بارداری با خطرات بسیار زیاد از جمله نقایص جنینی همراه خواهد بود.
اگر مستقیم از رستوران به خانه نمیروید، درخواست یک ظرف برای بردن غذای باقیمانده نکنید. درون ماشین شما میتواند سریعا گرم شود، که همین امر اجازه به تکثیر باکتریها میدهد. اگر شما غذای باقی مانده از رستوران را به خانه میبرید، آنها را تا 2 ساعت بعد از آنکه غذا در رستوران سرو شده است، در یخچال قرار دهید.
سیمرغ