محققان میگویند، مصرف ماست قبل از یک وعده غذایی، ترفند خوبی برای سوخت و ساز بهتر پس از غذا و در نتیجه کاهش وزن و خطر بیماریهای قلبی-عروقی و متابولیسمی است.
شفا آنلاین>سلامت>تغذیه>بنابه گفته محققان دانشگاه ویسکانسین مدیسون در آمریکا، زنانی که قبل از صبحانه پرچرب و پرکربوهیدرات، ماست میخورند، پس از صبحانه نسبت به دیگران، التهاب کمتری در جریان خونشان مشاهده میشود. تصور بر این است که ماست میتواند لایه روده را در بهترین حالت قرار دهد و از ورود سموم به جریان خون پیشگیری کند. در ضمن ماست به افراد چاق کمک میکند تا قند خونشان پس از صبحانه، سریعتر پایین بیاید.
به گزارش شفا آنلاین: محققان میگویند، مصرف ماست <Eat us>قبل از یک وعده غذایی، ترفند خوبی برای سوخت و ساز بهتر پس از غذا و در نتیجه کاهش وزن و خطر بیماریهای قلبی-عروقی و متابولیسمی است. در تحقیقات گذشته مشخص شده بود که ماست میتواند علایم بیماری تب یونجه را کاهش دهد، استخوانها را قوی نگهدارد و حتی از خطر بیماریهای قلبی بکاهد. آن همچنین می تواند در کاهش وزن کمک کرده و جلوی عفونت را بگیرد. و جالب تر اینکه ماست هر چه پرچرب تر باشد، فواید آن بیشتر است.
محققان دانشگاه ساوت بنک لندن نیز معتقدند که میتوان روزانه ۱۵۰ گرم ماست مصرف کرد و از فواید آن بهرهمند شد. از طرفی ماست میتواند روی باکتریهای روده اثر مثبت گذاشته و در نتیجه سیستم ایمنی بدن و حال روحیمان بهتر شود و از سطح استرس و مشکلات سوخت و ساز بدنمان کاسته شود.
در ضمن بنابه گفته کارشناسان تغذیه، زنان یائسه با مصرف ماست میتوانند از خطر پوکی استخوان تا حد زیادی محفوظ بمانند. همچنین ماست دارای مقدار قابل توجهی ید است که نقش مهمی در تولید هورمون تیروئید دارد. با مصرف روزانه ۱۵۰ گرم ماست ساده میتوان حدود یک سوم ید روزانه و کلسیم استخوان ساز و همچنین ۱۵ درصد پروتئین، به بدن رساند. ۳۰ درصد فسفر روزانه هم که برای دندانها و استخوانها ضروریاند و یک پنجم ویتامین B12 ( لازم برای تولید انرژی از غذای مصرفی ) و پتاسیم (به منظور حفظ فشار خون مناسب) هم از طریق مصرف ماست به بدن میرسد.
به گزارش طبنا، محققان با بررسی چربیهای موجود در ماست، متوجه شدند این نوع چربی برای قلب خوب است و چربیهای اشباع شده آن، فایده بیشتری برای قلب دارند.دیلی میل،