کد خبر: ۱۷۳۸۵۵
تاریخ انتشار: ۰۵:۴۵ - ۲۳ آبان ۱۳۹۶ - 2017November 14
استفاده از ویتامینC بی خطر است اما نباید بیش از اندازه مصرف شود. توصیه می شود خانم های باردار روزانه حدود 85 میلی گرم ویتامینC مصرف کنند.
شفا آنلاین:اگر در دوران بارداری سرما خوردید هر دارویی را مصرف نکنید, با روش های طبیعی و بدون عوارض سرماخوردگی تان را درمان کنید.
درمان سرماخوردگی در دوران بارداری

به گزارش شفا آنلاین:در ابتدا باید زنان باردار مراقب باشند تا مبتلا به آنفلونزا و سرماخوردگی نشوند زیرا که پیشگیری بسیار راحت تر از درمان است.


اگر باردار هستید و هم زمان به سرماخوردگی مبتلا شده اید، مطلب امروز ما را از دست ندهید تا مطلع شوید مصرف چه نوع داروهایی برای تان ایمن و بدون عوارض جانبی خواهد بود.

 

در ادامه با چند درمان طبیعی آشنا می شوید که می توانند کمک بزرگی در آسان کردن علائم سرماخوردگی در طول دوره حساس بارداری باشند. عوارض ناشی از بارداری به خودی خود ناخوشایند و آزاردهنده هستند و اگر دچار سرماخوردگی هم بشوید مطمئنا تحملش سخت تر می شود و تجربه سختی برای تان خواهد داشت. اما چه کار کنیم تا شرایط بهتر و راحت تر شود؟ با وجود داروهای متعدد موجود در داروخانه مصرف هر نوع دارویی در طول دوره بارداری بی خطر نخواهد بود و باید با احتیاط فراوان همراه باشد.

استفاده از داروهای مسکن
بعضی اوقات سرماخوردگی با بدن درد و تب همراه است. اگر شما هم دچار چنین علائمی هستید می توانید از مسکنی مثل تایلنول استفاده کنید. مخصوصا برای مادرانی که بدن درد شدید همراه با تب دارند. استفاده از این مسکن اغلب برای مادران باردار بی خطر است. البته بهترین کار، عدم مصرف داروهای ضدالتهاب مثل استیل سالیسیلیک اسید (ASA مثل آسپیرین) است. به این دلیل که عوارض استفاده از این داروها ارتباط نزدیکی با مشکلات هنگام زایمان دارد. علاوه بر این مصرف داروهایی مثل ایبو پروفین (Advil) به خصوص در سه ماهه آخر بارداری می تواند باعث بروز مشکلات جدی تری شود. ترکیبات تشکیل دهنده بعضی از این داروها می توانند موجب گرفتگی رگ ها و مجاری خونی جنین به نام داکتوس آرتریوزوس شوند.

داروهای ضد سرفه
راه دیگر جلوگیری از سرفه کردن و تحمل آن استفاده از داروهای کاهش دهنده سرفه است که عینا سعی در جلوگیری از ایجاد سرفه دارند. سرفه می تواند بسیار محکم و سخت باشد به طوری که توانایی خوابیدن و استراحت مادر را تحت تاثیر قرار دهد. اگرچه مصرف دکسترو متورفان یکی از موثرترین شربت های ضدسرفه می تواند در طول بارداری بی خطر باشد اما بعضی اوقات تداخل دارویی آن با سایر داروها می تواند خطرناک و نگران کننده باشد. پس قبل از مصرف حتما با پزشک خود مشورت کنید.

داروهای مخصوص گرفتگی بینی و سینه (دکونژستانت)
این دسته از داروها، که در انواع مختلف هم تولید می شوند ( خوراکی، اسپری بینی و یا قطره) طوری طراحی شده اند که بینی و سینوس های گرفته شده را باز کنند. اما توصیه می شود خانم های باردار با احتیاط بیشتر و در صورت لزوم از این قبیل داروها مصرف کنند. توجه داشته باشید به هیچ عنوان در استفاده از قطره ها و یا اسپری ها مثل اتریوین زیاده روی نکنید و اگر به سرماخوردگی سخت مبتلا شدید قبل از رفتن به تخت خواب برای خواب بهتر و باز شدن بینی تان از اسپری استفاده کنید. اسپری به میزان کمی جذب بدن مادر می شود پس استفاده از آن ایمن تر خواهد بود و ریسک آن برای جنین بسیار کم و حتی بی خطر خواهد بود.

استفاده از دستگاه های مرطوب کننده هوا
دستگاه های مرطوب کننده هوا میزان رطوبت هوای اتاق را تنظیم می کنند و تنفس را برای تان راحت تر می کنند. شب ها یکی از آن ها را درون اتاق قرار دهید (ترجیحا، یک مرطوب کننده خنک هوا) و راحت بخواهید. می توانید برای تسکین بیشتر با استفاده از چند بالش سرتان را بالاتر از بدن تان نگه دارید و کمتر سرفه کنید.

چای داغ
نوشیدن یک فنجان چای داغ گرفتگی و دردهای ناشی از سرماخوردگی را کاهش می دهد.

ویتامین C
استفاده از ویتامینC بی خطر است اما نباید بیش از اندازه مصرف شود. توصیه می شود خانم های باردار روزانه حدود 85 میلی گرم ویتامینC مصرف کنند.سلامتیسم

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: