به گزارش شفا آنلاین،تیم اعزامی از مدیران ارشد و کارشناسان وزارت بهداشت(Ministry of Health) و جمعیت هلال احمر که برای بررسی وضعیت رانده شدگان مسلمان کشور میانمار به داکا پایتخت بنگلادش سفر کرده اند، در دیدار با مسئولین بهداشتی بنگلادش، آمادگی جمهوری اسلامی ایران را برای راه اندازی بیمارستان صحرایی و ۵ درمانگاه اقماری برای خدمت به آوارگان روهینگیا اعلام کردند.
همچنین هلال احمر جمهوری اسلامی ایران برای توزیع سه محموله غذایی به وزن ۱۰۰ تن بین آوارگان اعلام آمادگی کرد.
دکتر سید محمد هادی ایازی معاون اجتماعی وزارت بهداشت که به بنگلادش سفر کرده است، در دیدار با وزیر بهداشت این کشور ضمن قدردانی از دولت و مردم بنگلادش به دلیل میزبانی آوارگان مسلمان رو هینگیا، گفت: ایران این آمادگی را دارد که بیمارستان صحرایی و پنج درمانگاه اقماری در این منطقه راه اندازی کند.
وی همچنین با تاکید بر اقدامات سریع در کوتاه مدت برای بهبود شرایط بهداشتی در اردوگاه پناهندگان، گفت : برای کمک های بهداشت محیطی در منطقه نیز با توجه به شرایط آب و فاضلاب آماده همکاری هستیم.
معاون وزیر بهداشت با اشاره به اینکه مقرر شده است از ۵۰ دانشجوی رشته های پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی ایرانی مشغول به تحصیل در داکا، برای کمک به رانده شدگان روهینگیا استفاده شود، گفت: مقرر شد نماینده وزارت بهداشت بنگلادش جهت هماهنگی و پیگیری موضوعات معرفی شود و وزرای بهداشت دو کشور ایران و بنگلادش، ادامه مذاکرات و پیگیری ها را داشته باشند.
وزیر بهداشت بنگلادش نیز در این دیدار ضمن قدردانی از اقدامات و کمک های جمهوری اسلامی ایران به آوارگان روهینگیا، خواستار پیگیری و محکومیت دولت میانمار در محافل بین المللی و بازگشت آوارگان این کشور به کشورشان شد.
وی ضمن حمایت از اقدامات بهداشتی و درمانی ایران، نماینده خود را جهت هماهنگی و تخصیص زمین برای راه اندازی بیمارستان صحرایی و درمانگاه معرفی کرد.
همچنین در این دیدار مقرر شد، در ایران با محوریت جمعیت هلال احمر، ستاد پشتیبانی از مسلمانان روهینگیا راه اندازی و مدیریت کمک ها در منطقه به عهده جمعیت هلال احمر باشد.