کد خبر: ۱۶۵۳۲۵
تاریخ انتشار: ۰۵:۳۰ - ۱۴ شهريور ۱۳۹۶ - 2017September 05
در لوزالمعده ناحیه‌ای به نام جزایر لانگرهانس وجود دارد. سلول‌های بتا در این ناحیه قرار دارند. در دیابت نوع 2، عملکرد سلول‌های بتا مختل می‌شود.
شفا آنلاین:   مطالعات محققان دانشگاه بریگهام یانگ نشان می‌دهد کاکائو حاوی ترکیباتی است که سلول‌های خاصی را به سلول‌های تولیدکننده انسولین <Insulin producing cells>تبدیل می‌کند.    



به گزارش شفا آنلاین:در لوزالمعده ناحیه‌ای به نام جزایر لانگرهانس وجود دارد. سلول‌های بتا در این ناحیه قرار دارند. در دیابت نوع 2، عملکرد سلول‌های بتا مختل می‌شود. مطالعات محققان BYU نشان می‌دهد کاکائو حاوی ترکیبی به نام مونومرهای اپیکتکن است که توانایی سلول‌های بتا در ترشح انسولین را افزایش می‌دهند. مطالعات حیوانی نشان می‌دهد استفاده از کاکائو در موش‌هایی که رژیم غذایی پرچرب داشتند، نه تنها به تنظیم قند خون کمک می‌کرد؛ بلکه میزان چاقی را نیز کاهش داد. مطالعات نشان می‌دهد ترکیبات کاکائو روی میتوکندری (موتورخانه سلول) اثر می‌گذارد. میتوکندری ساختاری درون سلول است که اکسیژن و مواد غذایی را به مولکول‌های کوچکی برای حمل انرژی به نام ATP تبدیل می‌کند. مونومرهای اپیکتکن میتوکندری موجود در سلول‌های بتا را تقویت می‌کنند، از این طریق ATP بیشتری تولید می‌شود و انسولین بیشتری ترشح می‌شود.سپید
MedicalXpress

برچسب ها: دیابت ، کاکائو ، سلول بتا
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: