کد خبر: ۱۵۸۰۹۳
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۰ - ۱۶ تير ۱۳۹۶ - 2017July 07
شیب شتابی که فقر و فقرزدایی در کشور گرفته است ، بسیار تند است چرا که ظرف هفت ، هشت سال گذشته این شیب به سرعت پیش رفته است.
شفا آنلاین>اجتماعی>رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) گفت: وضعیت فقر در کشور بسیار نامناسب است به گونه ای که 12 میلیون تن، زیر خط فقر مطلق قرار دارند و 25 تا 30 میلیون تن، زیر خط نسبی فقر بسر می برند.

به گزارش شفا آنلاین،محمد مخبر دزفولی روز پنجشنبه در جشنواره ملی برکت جهادگران که با حضور گروه های جهادی همکار بنیاد برکت در نمایشگاه دائمی این بنیاد برگزار شد، افزود:شیب شتابی که فقر و فقرزدایی در کشور گرفته است ، بسیار تند است چرا که ظرف هفت ، هشت سال گذشته این شیب به سرعت پیش رفته است.

وی خاطرنشان کرد:با وجود این پتانسیل(potential) و امکاناتی که در کشور وجوددارد،حق نیست جایی که محروم باشد ،کاری نکینم؛ باید مردم را ثروتمند کنیم تا جایی که محتاج نشوند نه اینکه محتاج شوند و بعد به کمکشان برویم .

مخبر دزفولی اظهارکرد: در ستاد اجرایی هر طرحی که در این راستا باشد مورد حمایت ما قرار می گیرد چرا که در ابتدا مردم را نجات می دهیم تا عزتمند زندگی کنند و در مرحله دوم نیروی انسانی تربیت می شود.

وی گفت: سخت ترین کار این است که فردی سه سال عقد کند و برای دو میلیون تومان در خانه مانده باشد یا مریض سرطانی برای گرفتن نسخه، پول رهن را بدهد تا دارو ،بگیرد کشوری که این همه امکانات و پتانسیل دارد و منابع خدادادی دارد، حقش این است که اینگونه اداره شود؟

اولین ذخائر گاز دنیا را داریم
وی یاد آور شد: ایران، بورکینافاسو نیست، کشوری است که منابع دارد. چهارمین ذخائر نفتی دنیا را داریم یعنی 3 / 9 درصد ذخائر نفتی در اختیار ماست؛ در دنیا در قبال هر بشکه نفت که استخراج می شود ، هشت بشکه نفت معامله می شود اگر 100 میلیارد دلار نفت بفروشیم یعنی 800 میلیارد دلار می توانیم بازار داشته باشیم حالا در قبال هر بشکه نفت همان یک بشکه را برداشت می کنیم.

مخبردزفولی اضافه کرد: اولین دارنده ذخائر گاز دنیا هستیم 2 / 18 درصد ذخائر گاز دنیا در اختیار ماست، مقام معظم رهبری که می گویند خام فروشی نکنید برای همین است، خدا می داند چقدر در این بخش می توانیم اشتغال ایجاد کنیم.

رئیس ستاد اجرائی فرمان حضرت امام (ره) گفت: رتبه اول را در زعفران ،پسته، خاویار، زرشک و انار در دنیا داریم؛ 5 / 8 میلیارد دلار بازار زعفران دنیاست که 95 درصد زعفران دنیا مال ایران است در حالی که تنها 400 میلیون دلار از آن استفاده می کنیم. مرکز زعفران در خراسان شمالی و جنوبی است و مرکز پسته در کرمان است الان وضعیت اشتغال در این استان ها چگونه است؟

مخبر دزفولی اضافه کرد: چهارمین رتبه را در معادن داریم؛ 200 میلیون دلار از معادن درآمد خارجی کسب می کنیم. از سوی دیگر می رویم در قائنات خراسان شمالی ، فولاد ایجاد می کنیم، در حالی که قیمت هر لیتر آب برای فولاد در آن منطقه، قیمت سه لیتر بنزین است.

وی ادامه داد: از سوی دیگر دو هزار و 700 کیلومتر به دریای بین المللی دسترسی داریم هر کشوری که 200 کیلومتر مرز دریایی داشته باشد200 میلیون نفر باید آن را اداره کند؛ در حالی که تمام شهرهای آباد دنیا در کنار دریاست اما فقیرترین و بیچاره ترین شهرهای ما در کنار دریا قرار دارند مردم را از کنار دریا بردیم در کویر و به آنها می گوییم، کشاورزی کنید.

رئیس ستاد اجرائی فرمان حضرت امام (ره) گفت:در ایران 500 گونه گیاهان دارویی در استان هایی مثل چهارمحال و بختیاری وجود دارد.وی بارندگی گیلان را با کشور هلند مقایسه کرد و اظهار کرد: درست است کشور ما کم آب است و ما منکر آن نمی شویم، اما استان گیلان دو برابر، هلند بازندگی دارد؛ ولی همین کشور، هفت میلیارد دلار از گل درآمد دارد، اما در گیلان چه کرده ایم؟

مخبردزفولی خاطرنشان کرد: در خصوص تولید در صنایع دستی و همچنین تنوع آن رتبه نخست را داریم و بازار دنیا در صنایع دستی بین 25 تا 30میلیارد دلار است اما ما 500 میلیون دلار در این زمینه کسب درآمد می کنیم.

وی با اشاره به اینکه در آب های سرزمینی، جزو 10 کشور اول دنیا هستیم، افزود: آب های سطحی خوزستان به اندازه آب های سطحی فرانسه ، المان و اسپانیا است با این آب ها چه می کنیم؟

وی به نعمت وجود رهبری در کشور اشاره کرد و ادامه داد: هر جا حرف رهبری را گوش داده ایم در دنیا سربلند بودیم وهرجا گوش نکردیم به این وضعیت دچار شدیم. مقام معظم رهبری 15 سال را در مورد مسائل اقتصادی نامگذاری کردند؛ اگر به الگوی مصرف و تولید عمل کرده بودیم، امروز این فقر را در کشور نداشتیم ،تئوری اقتصاد مقاومتی را چند سال پیش اعلام کردند امروز در آمریکا این کار را انجام می دهند.

مخبر دزفولی به مدیریت جهادی اشاره کرد و گفت: مدیریت جهادی غیر از مدیر جهادی است. باید روحیه جهادی در گروه حاکم باشد که از شاخص های اصلی آن توکل است.
رئیس ستاد اجرائیات فرمان حضرت امام (ره) گفت: اگر فرد روحیه جهادی داشته باشد سر تا پایش را خلوص می گیرد و کمک خداوند را پشت سر خود دارد و ایثارگر است و دنبال حقوق نجومی از این سو یا آن سو نیست مردم را می بیند و خانواده و رفیق بازیش را نمی بیند؛ دنبال مستضعف و خستگی ناپذیر است .

مخبردزفولی گفت: امروز نزد هر مسئولی می روی، می گوید: امروز از هشت صبح تا 10 شب کار کردم. انسان برای استراحت آفریده نشده است هر کسی در بهترین وضعیت 50 تا 60 ماه رمضان را می تواند پشت سر بگذارد. فرد جهادی استمرار در حرکت دارد و با قدرت پیش می رود و کوتاه نمی آید، امام و رهبری را می بیند.

وی اضافه کرد: مواضع رهبری را از ابتدای جمهوری اسلامی مستند کنید، یک روال دارد؛ این افراد هستند که به دلیل تنوع روحی و ضعف نفس ،بالا و پایین می کنند. این روحیه جهادی وقتی حاکم باشد استمرار حرکت و ثبات قدم ایجاد می شود و تغییر نمی کند.

مخبر دزفولی همچنین نبود وحدت در گفتار و عمل دارد را از گرفتاری های جدی ما بیان کرد و افزود: در حرف و عمل ثابت قدم نیستیم که نتیجه آن بی اعتمادی مردم به ما می شود چرا که هوشمندترین مردم را داریم.

وی اضافه کرد: کسی که روحیه جهادی دارد این روحیه به او دیکته می کند که انقلابی باشد، تبعیت از رهبری تمام این شاخص های انقلابی بودن را دارد، مجموعه این روحیه، مدیریت جهادی است.

مخبر دزفولی گفت: امروز مسئولان کشور تربیت شده انقلاب و جنگ هستند تا امروز که 38 سال از انقلاب می گذرد اگر سابقه مسئولان را ببینید، خواهید دید که در جنگ و انقلاب تربیت شده اند و براین اساس باید امروز این روحیه جهادی درما تقویت شود.

رئیس ستاد اجرائیات فرمان حضرت امام (ره) گفت: مردم باید به کارگرفته شوند که اگر چنین شود امنیت و سیاست تضمین می شود هر جا مردم را کنار گذاشته ایم، باخته ایم، شما می توانید مردم را به سیستم مملکت وصل کنید؛ البته با مدیریتی که تابع ولایت باشد. از مسئولیت های سنگین شما این است که مردم را درگیر اداره کشور کنید و آنان را مشارکت دهید.

مخبردزفولی اضافه کرد:اگر در ستاد اجرایی جریان جهادی را پشتیبانی کنیم در رسیدن به اهداف موفق تر و در اجرای تدابیر رهبری قدم برداشته ایم ، همچنین با یک ریال، پنج ریال کار کرده ایم البته هر چه در کشور کار زیربنایی کنیم خوب و نیاز است اما مشکل اساسی کشور بحث اشتغال است .

وی گفت: جریانات جهادی تا امروز به سمت کارهای زیربنایی حرکت کرده اند که البته همان طور که گفته شد نیاز است و در این زمینه، تردیدی وجود ندارد.

برچسب ها: فقر ، اجتماعی ، جهادی
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: