کد خبر: ۱۵۷۶۷۵
تاریخ انتشار: ۰۳:۵۹ - ۱۳ تير ۱۳۹۶ - 2017July 04
در هنگام صرف غذا در بیرون از منزل باید مراقب بود و از ‏اغذیه پر سدیم، اجتناب کرد.»‏
شفا آنلاین>تغذیه>نیاوردن نمک‌پاش سر سفره، برای سلامت قلب کافی نیست. مطالعه جدیدی نشان می‌دهد که اکثر ‏نمک دریافتی، از غذاهای فرآوری شده<> و رستورانی می‌آید.‏

به گزارش شفا آنلاین: در نمونه‌ای شامل ۴۵۰ فرد امریکایی، تنها ‏‏۱۰ درصد از نمک یا سدیم رژیم غذایی متعلق به غذای آماده شده در خانه بود. حدود نیمی از این ‏‏۱۰ درصد، سر سفره اضافه می‌شد.‏


مطالعه نشان داد که وعده‌های رستورانی و غذاهای فروشگاهی، مسئول ۷۱ درصد از نمک دریافتی ‏هستند.‏


محقق راهبر مطالعه، لیزا هارنک، گفت: «در هنگام صرف غذا در بیرون از منزل باید مراقب بود و از ‏اغذیه پر سدیم، اجتناب کرد.»‏


به گفته هارنک که استاد دانشگاه مینه‌سوتا است، جهت جلوگیری از فشار خون مضر، باید مصرف ‏نمک به ۲۳۰۰ میلی‌گرم در روز محدود شود. این میزان با یک قاشق چای‌خوری برابری می‌کند.‏
اما او گفت: «از هر ۱۰ امریکایی، ۸ نفر بیشتر از این مقدار توصیه‌شده، نمک مصرف می‌کند.»‏


مطالعه دفترچه تغذیه شرکت‌کنندگان مطالعه نشان داد که به طور میانگین ۳۵۰۰ میلی‌گرم سدیم ‏در روز مصرف می‌شود.‏MedLinePlus



برچسب ها: نمک ، پرسدیم ، غذای آماده
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: