به گزارش شفا آنلاین: در نمونهای شامل ۴۵۰ فرد امریکایی، تنها ۱۰ درصد از نمک یا سدیم رژیم غذایی متعلق به غذای آماده شده در خانه بود. حدود نیمی از این ۱۰ درصد، سر سفره اضافه میشد.
مطالعه نشان داد که وعدههای رستورانی و غذاهای فروشگاهی، مسئول ۷۱ درصد از نمک دریافتی هستند.
محقق راهبر مطالعه، لیزا هارنک، گفت: «در هنگام صرف غذا در بیرون از منزل باید مراقب بود و از اغذیه پر سدیم، اجتناب کرد.»
به گفته هارنک که استاد دانشگاه مینهسوتا است، جهت جلوگیری از فشار خون
مضر، باید مصرف نمک به ۲۳۰۰ میلیگرم در روز محدود شود. این میزان با یک
قاشق چایخوری برابری میکند.
اما او گفت: «از هر ۱۰ امریکایی، ۸ نفر بیشتر از این مقدار توصیهشده، نمک مصرف میکند.»
مطالعه دفترچه تغذیه شرکتکنندگان مطالعه نشان داد که به طور میانگین ۳۵۰۰ میلیگرم سدیم در روز مصرف میشود.MedLinePlus