کد خبر: ۱۵۵۷۲۵
تاریخ انتشار: ۰۴:۵۹ - ۲۶ خرداد ۱۳۹۶ - 2017June 16
این غذای خوشمزه و ساده از ترکیبات گوجه فرنگی، کشک، بادام هندی، پیاز و انواع ادویه جات درست می شود. خورش بامیه را هم می توانید با نان میل کنید و هم با برنج. دستور پخت خورش بامیه تند را اینجا یاد بگیرید.
شفا آنلاین:این غذای خوشمزه و ساده از ترکیبات گوجه فرنگی، کشک، بادام هندی، پیاز و انواع ادویه جات درست می شود. خورش بامیه را هم می توانید با نان میل کنید و هم با برنج. دستور پخت خورش بامیه تند را اینجا یاد بگیرید.
 
مواد لازم:

  •     بامیه: ۲۵۰ گرم
  •     گوجه فرنگی: ۳ عدد متوسط
  •     بادام هندی: ۵ الی ۱۰ عدد
  •     فلفل تند سبز: ۱ عدد
  •     زنجبیل: ½ قاشق چایخوری
  •     سیر: ۲ حبه
  •     کشک: ۴ قاشق غذاخوری
  •     پیاز: ۱ عدد بزرگ
  •     پودر گشنیز و زیره: ۲ قاشق چای خوری
  •     زردچوبه: ¼ قاشق چایخوری
  •     پودر فلفل قرمز: ½ قاشق چای خوری
  •     دانه رازیانه: ¼ قاشق چای خوری
  •     برگ گشنیز خرد شده: ۱ و ½ قاشق غذاخوری
  •     روغن: ۲ قاشق غذاخوری + ۱و ½ قاشق غذاخوری
  •     نمک: به مقدار لازم

 
 
دستور تهیه:

1. بادام هندی ها را آسیاب کنید. سپس فلفل سبز، زنجبیل و سیر را آسیاب کنید و کنار بگذارید. در آخر گوجه فرنگی ها را در همان ظرف آسیاب پوره کنید و جداگانه کنار بگذارید.



2. سر و ته بامیه ها را بزنید و در اندازه های ۳ سانتیمتری نصف کنید. ۱ و ½ قاشق غذاخوری روغن را داخل تاوه بریزید و داغ کنید. سپس بامیه ها را در روغن بریزید و مقداری نمک روی آن بریزید.



3. بامیه ها را سرخ کنید تا کمی تیره و اندازه آن ها کوچک شود. گاز را خاموش کنید و بامیه ها را در ظرف دیگری بریزید.



4. 2 قاشق غذاخوری روغن را در همان تاوه بریزید. دانه های رازیانه را به آن اضافه کنید. وقتی صدای ترق تروق دانه ها شروع شد پیاز خرد شده را اضافه کنید و تا زمانی که به رنگ قهوه ای روشن شدند ترکیب فلفل سبز، زنجبیل و سیر را اضافه کنید و به مدت ۱ دقیقه تفت دهید.



5. سپس پوره گوجه فرنگی را اضافه کنید و بگذارید تا زمانی که روغن از گوجه ها جدا شد بجوشد.



6. پودر زردچوبه، فلفل قرمز، نمک و ادویه را اضافه کنید و خوب هم بزنید.



7. کشک و پودر گشنیز و زیره و بادام هندی آسیاب شده را اضافه کنید و خوب هم بزنید.



8. در آخر بامیه ها را اضافه کنید و هم بزنید.



9. سپس بگذارید به مدت ۲ الی ۳ دقیقه روی شعله ملایم گاز بپزد.



10. گاز را خاموش کنید و خورش را در ظرف دیگری بریزید. روی آن را با برگ گشنیز تزئین کنید و تا زمانی که غذا گرم است سرو کنید.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: