به گزارش شفا آنلاین،محمد محمدی درباره گرانی گوشت در بازار در روزهای منتهی به ماه مبارک رمضان اظهار کرد: بر اساس مصوبه ستاد تنظیم بازار استان تهران، تمام گوشتهای وارداتی گرم باید در شبکه رسمی و با قیمت ستاد تنظیم بازار توزیع شوند.
معاون سازمان(Organization) تعزیرات حکومتی قیمت تعیین شده برای گوشت گوسفند نر را 31 هزار و 500 تومان در هر کیلو عنوان کرد و گفت: حتی گوشتهایی که به صنایع بستهبندی ارسال میشوند، باید با قیمت ستاد تنظیم بازار فروخته شوند. این صنایع تنها میتواند قیمت بستهبندی را اضافه کنند و حق عرضه خارج از شبکه را ندارند.
به گفته محمدی در صورت مشاهده عرضه خارج از شبکه گوشتهای وارداتی، ضمن عرضه داخل شبکه، برای متخلف یا متخلفین، پرونده تعزیراتی تشکیل و بدون هیچ اغماضی با آنها برخورد میشود.
وی با تأکید بر اینکه حتماً باید جنسیت گوشتها مشخص باشد زیرا گوشت گوسفند نر با گوشت میش و بز تفاوت قیمت دارد، افزود: در ارتباط با گوشتهای غیر وارداتی نیز حتماً باید جنسیت لاشه گوشت مشخص باشد و طبق قیمت تعیین شده از سوی اتحادیه، عرضه شود.
مدیر کل تعزیرات(Suspended) حکومتی استان تهران قیمت تعیین شده برای گوشتهای غیروارداتی از سوی اتحادیه را 36 الی 37 هزار تومان در هر کیلو عنوان کرد و گفت: نکته حایز اهمیت که اغلب هم رعایت نمیشود این است که در قیمتگذاریها باید یک نماینده از سوی مصرفکننده حضور داشته باشد.
محمدی در ادامه از تشدید گشتهای مشترک تعزیرات در ایام ماه مبارک رمضان و نظارت بیش از پیش بر عرضه مواد غذایی و مایحتاج اساسی مردم خبر داد و گفت: یکی از موضوعات مهم که باید همه اصناف رعایت کنند، بحث خالص فروشی است.
مدیر کل تعزیرات حکومتی استان تهران گفت: به عنوان مثال در فروش زولبیا و بامیه به مردم باید تمام وزن جعبه کسر شود و دیگر مثل سابق هیچ استثنایی وجود ندارد. این مسئله درباره بستهبندی سایر اقلام هم صدق میکند. به عنوان مثال وقتی روی شیشه خیار شور نوشته شده یک کیلوگرم، باید وزن خیارشورها پس از خارج کردن از شیشه و بدون آب موجود در آن، یک کیلوگرم باشد.
به گفته محمدی، مردم در صورت مشاهده این دست از تخلفات میتوانند گزارشات خود را از طریق شماره تلفن 124 اعلام کنند.