به گزارش شفا آنلاین، مهندس سید رضا غلامی افزود: بازرسی بهداشت محیطی از مراکز تهیه و توزیع و عرضه مواد غذایی حساس با اولویت کنترل بهداشت فردی و بهداشت مواد غذایی به تعداد ۸۲۹ هزار و ۶۲۴ مورد بوده است.
وی تعداد بازرسی(Inspection) بهداشت محیطی از اماکن عمومی حساس با اولویت بهداشت فردی و تجهیزات از جمله آرایشگاه ها ،هتل ها و مراکز اقامتی را ۲۱۲ هزار و ۲۶۶ مورد عنوان کرد و گفت: تیم های بهداشت محیط همچنین تعداد ۸ هزار و ۶۵۶ مورد بازرسی بهداشت محیطی از اماکن بین راهی با اولویت کنترل بهداشت فردی و بهداشت مواد غذایی داشته اند.
غلامی بازرسی بهداشت محیطی از سامانه های آبرسانی را به تعداد ۴۳ هزار و ۹۴۳ مورد عنوان کرد و گفت: بازرسی بهداشت محیطی با اولویت کنترل دخانیات(Tobacco) از مراکز عرضه قلیان به تعداد ۱۲۸۷۶ مورد انجام شده است.
مسئول برنامه سلامت نوروزی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، ساماندهی و برخورد با دستفروشان مواد غذایی حساس دوره گرد را ۱۶۹۵۶ مورد بیان کرد و افزود: تا کنون ۴۷۸ مرکز عضه قلیان تعطیل شده است.