کد خبر: ۱۴۵۱۷۵
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۰ - ۲۱ اسفند ۱۳۹۵ - 2017March 11
محققان در این مطالعه ۳۶ هزار نمونه از ۴۸ گونه گیاهی رشدیافته را مورد بررسی قرار دادند و دریافتند در حدود ۷۰ درصد آفت کش ها بر روی محصول باقی می مانند.
شفا آنلاین>سلامت>طبق گزارش سالانه گروه کار محیط زیست آمریکا، توت فرنگی(Strawberry) دارای بالاترین میزان آلودگی به آفت کش هاست، در حالی که ذرت و آووکادو از کمترین میزان آلودگی برخوردارند.

به گزارش شفا آنلاین، محققان در این مطالعه ۳۶ هزار نمونه از ۴۸ گونه گیاهی رشدیافته را مورد بررسی قرار دادند و دریافتند در حدود ۷۰ درصد آفت کش ها بر روی محصول باقی می مانند.

مطالعات نشان داد توت فرنگی حداقل آلوده به ۲۰ آفت کش بود. سایر محصولات دارای بیشترین آلودگی(Contamination) بعد از توت فرنگی عبارتند از اسفناج، شلیل، سیب، هلو، کرفس، انگور، گلابی، گیلاس، گوجه فرنگی، فلفل دلمه ای شیرین و سیب زمینی.

طبق این گزارش، کمترین آلودگی به ترتیب مربوط به ذرت و آووکادو(Avocado) بود و در ادامه فهرست آناناس، کلم، پیاز، نخود فرنگی شیرین، پاپایا، مارچوبه، انبه، بادمجان، هندوانه، کیوی، طالبی، گل کلم و گریپ فروت قرار داشت.

تنها یک درصد نمونه های آووکادو و ذرت دارای آفت کش های قابل تشخص بودند.


برچسب ها: توت فرنگی ، آفت کش ، تحقیق
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: