برای خرید آجیل عید همیشه باید به میزان مصرف، آجیل و دانه های روغنی تهیه شود تا در زمان تازگی از آنها استفاده شود.
شفا آنلاین>تغذیه>یک متخصص تغذیه از تست سریع و به موقع آجیل تقلبی از سالم برای ایام نوروز خبر داد.
به گزارش شفا آنلاین،حسین ایمانی متخصص تغذیه(Nutritionist) گفت: برای خرید آجیل عید همیشه باید به میزان مصرف، آجیل و دانه های روغنی تهیه شود تا در زمان تازگی از آنها استفاده شود.
این
متخصص تغذیه با تاکید بر اینکه باید از مصرف آجیل های بوداده و فله ای
پرهیز شود، تصریح کرد: آجیل تازه نباید هیچ بوی نامطبوعی از جمله بوی تند و
بوی ترشیدگی داشته باشد که وجود حفره یا کپک زدگی از نشانه های کهنگی آجیل
است.
وی
ادامه داد: آجیل به دلیل روغن زیادی که دارد خیلی زود فاسد می شود که باید
قبل از خرید آجیل با خوردن چند دانه از آنها از کیفیت طعم و تازه بودن
اطمینان حاصل کنید و در صورت تازه نبودن، از خرید آجیل منصرف شد.
وی بیان کرد: اگر در میان آجیل بقایای حشرات مرده یا زنده دیدید، بدانید که آجیل کهنه و فاسد است.
ایمانی
با بیان اینکه افراد از مغزهای خام پسته، فندق و بادام استفاده کنند،
افزود: سعی کنید آجیلی که انتخاب می کنید شور نباشد و کمتر بو داده باشد.
وی
اظهار داشت: مقداری آجیل را در مشت خود بریزید و کمی منتظر بمانید، سپس
آجیل را خالی کنید اگر روی دست شما رنگ پس داده باشد، نشانه غیر بهداشتی
بودن آن است.
این
متخصص تغذیه تصریح کرد: از خریداری و مصرف انواع پسته و مغز گردو که توسط
دورهگردها عرضه می شوند، به دلیل اینکه عمدتاً از محصولات آلوده تهیه یا
مخلوط شده اند، خودداری کنید.
وی
تاکید کرد: از خرید و مصرف آجیل های رنگ شده خودداری کنید که در مورد میوه
های خشک شده حتما باید دقت شود از میوهای خشک استفاده شود نه به صورت خیس و
باید این نوع میوه ها فاقد مواد رنگی باشند.
ایمانی
یادآورشد: رنگ هایی که برای رنگ کردن تخمه، بادام و سایر انوع آجیل
استفاده می شود، عمدتاً غیرمجاز بوده و گاهی حساسیت های شدیدی را در مصرف
کننده ایجاد می کند.