در این مطلب طرز تهیه نوعی نوشیدنیِ مکزیکی را به شما آموزش داده ایم که در آن از برنج استفاده شده است. نام این نوشیدنی هورچاتا است. امیدواریم از طعم آن لذت ببرید.
شفا آنلاین: در این مطلب طرز تهیه نوعی نوشیدنیِ مکزیکی را به شما آموزش داده ایم که
در آن از برنج استفاده شده است. نام این نوشیدنی هورچاتا است. امیدواریم از
طعم آن لذت ببرید.
- برنج سفید (پخته نشده) یک پیمانه
- آب گرم یک لیتر
- شیر کامل نصف پیمانه
- عصاره وانیل دو قاشق چایخوری
- عصاره بادام نصف قاشق چایخوری
- پودر دارچین نصف قاشق چایخوری
- شکر ¼ پیمانه
- چوب دارچین برای تزیین
طرز تهیه:
1-در
مخلوطکن برنج و آب گرم را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را به مدت 1 تا 2
دقیقه هم بزنید تا کاملا خرد و ریز شوند. اما نباید پودر شوند. این مخلوط
را به مدت 6 تا 12 ساعت در یخچال قرار دهید تا برنجها کاملا خیس بخورند.
2-مخلوط برنج را آبکش کنید و سپس از درون صافی عبور دهید تا هیچ برنجی در نوشیدنی باقی نماند.
3-آب
برنج را درون مخلوطکن بریزید و شیر را به آن اضافه کنید. سپس عصاره
وانیل، بادام و پودر دارچین را بیفزایید. در آخر نیز شکر را اضافه کنید و
یک دقیقه دیگر هم بزنید تا کاملا یکدست شوند.
4-هورچاتا را به همراه یخ و چوب دارچین (برای تزئین) سرو کنید.