شفاآنلاین:آرام پزها فقط برای خوراک گوشت و پختن گوشت های سفت نیستند. گیاه خواران نیز می توانند از مزایای آشپزی با آرام پزها بهره مند شوند.
به گزارش شفا آنلاین:این دستور سوپ، بسیار سریع و آسان است. (فقط
کافی است قبل از کار، تمام مواد تشکیل دهنده را در آرام پزتان بریزید تا
شامتان آماده شود. ) از آنجا که کدو و عدس برای مدت طولانی پخته می
شوند، به طور کامل نرم شده و غلظتی یک دست و کرمی به شما می دهند که شما
را در روزهای سرد زمستان، گرم خواهد کرد. با ۲۵۰ کالری در هر وعده، هر کاسه از این سوپ، ۱۷ گرم فیبر و ۳٫۱۸ گرم پروتئین دارد.
با
این دستور غذا شما برای ۸ نفر غذایی دلچسب درست می کنید. بنابراین شما می
توانید تمام اعضای خانواده را سیر کنید و باز هم مقداری سوپ باقی می ماند.
استاک سبزیجات : ۸ فنجان
پیاز زرد خرد شده : ۱ عدد
عدس قرمز شسته شده : ۲ فنجان
ساقه کرفس قطعه قطعه شده : ۳ عدد
هویج بزرگ پوست کنده و قطعه قطعه شده : ۳ عدد
کدوی حلوایی پوست کنده و خرد شده : ۳ فنجان
سیر خرد شده : ۲ حبه
جوز هندی : ۱/۲ قاشق چایخوری
همه مواد تشکیل دهنده را در آرام پز بریزید و درب آن را محکم ببندید.
آرام پز را روشن کرده و به مدت ۸ ساعت روی درجه پایین (یا به مدت ۵ ساعت روی درجه بالا) بگذارید.
آن را بهم بزنید و نوش جان کنید.
می
توانید سوپ باقی مانده را در یک ظرف بریزید و به مدت سه روز در یخچال
نگهداری کنید. (برای مدت زمان بیشتر، آن رادر فریزر بگذارید).