کد خبر: ۱۲۳۸۵۴
تاریخ انتشار: ۰۶:۴۵ - ۳۰ شهريور ۱۳۹۵ - 2016September 20
شفا آنلاین>تغذیه>کاروتنوئیدها، خطر ابتلا به سرطان سینه را کاهش می‌دهند و بر این اساس، زنان با سطوح بالاتر کاروتنوئیدها در خونشان، کمتر در معرض خطر ابتلا به این سرطان هستند.
به گزارش شفا آنلاین،به  نقل از everydayhealth کاروتنوئیدها رنگدانه های طبیعی اعم از زرد و قرمز در غذاهایی مانند گوجه فرنگی (به شکل لیکوپن)، سیب زمینی شیرین، کدو تنبل، و زرده تخم مرغ هستند.


4 دسته کاروتنوئید یافت شده در مواد غذایی اثر مثبتی در مهار کردن سرطان می‌گذارد:


آلفاکاروتن ها: این نوع کاروتنوئید بیشتر در میوه‌ها و سبزیجات نارنجی رنگ مانند هویج، سیب زمینی شیرین، کدو تنبل، و کدو، سبزیجات رنگ تیره از جمله کلم بروکلی، لوبیا سبز، اسفناج، آووکادو یافت می‌شود.


بتا کاروتن: این نوع رایج از کاروتنوئید یک ماده مغذی ضروری است که در بدن به ویتامین آ تبدیل می‌شود. ویتامین آ برای سلامت چشم، تقویت سیستم ایمنی بدن، و ... ضروری است. بتاکاروتن در میوه‌ها و سبزیجاتی که آلفاکاروتن دارند و همچنین در زرده تخم مرغ یافت می‌شود.


لوتئین: مطالعات نشان داده که لوتئین از بروز برخی از سرطان‌ها از جمله سرطان سینه، بیماری‌های قلبی، دژنراسیون ماکولا، آب مروارید و دیگر مشکلات بینایی جلوگیری می‌کند. لوتئین در میوه‌ها و سبزیجاتی مانند پرتقال و هلو یافت می‌شود.


لیکوپن: بیشترین میزانش در گوجه فرنگی است و مطالعات نشان داده که پخت گوجه فرنگی، خاصیت ضد سرطانی لیکوپن موجود در آن را بیشتر می‌کند.


برای اطمینان از دریافت مقادیر مناسب از کاروتنوئیدها از طریق رژیم غذایی، محققان توصیه می‌کنند که حداقل روزانه 5 وعده میوه و سبزیجات در رنگ‌های مختلف در طول روز دریافت کنید.

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: