کد خبر: ۱۲۱۷۹۱
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۰ - ۱۲ شهريور ۱۳۹۵ - 2016September 02
شفا آنلاین>اجتماعی>رئیس موسسه تحقیقاتی علوم دامی کشور گفت: ایران هشتمین کشور تولید کننده عسل در جهان به شمار می‌رود.
به گزارش شفا آنلاین،مرتضی رضایی با اشاره به وجود شش میلیون و 900 هزار کندوی زنبور عسل در کشور گفت: سال گذشته 77 هزار تن عسل در کشور تولید شد که به معنای تولید 11 کیلوگرم عسل به ازای هر فرد ایرانی است.

وی با بیان اینکه محصولاتی همچون شیر، مرغ، تخم مرغ و گوشت قرمز جز محصولات استراتژیک به شمار می‌رود گفت: این محصولات نقش غیرقابل انکاری در امنیت غذایی کشور دارد.

رئیس موسسه تحقیقاتی علوم دامی کشور از تولید 9 میلیون 200 هزار تن شیر در سال گذشته خبر داد و گفت: با این میزان تولید سرانه تولید شیر کشور در سال 94 به 110 کیلوگرم رسید.
رضایی به برنامه‌های اقتصاد مقاومتی در حوزه دامپروری و کشاورزی اشاره و تصریح کرد: 50 درصد برنامه‌های این سیاست به حوزه کشاورزی و دامپروری به خصوص امنیت غذایی باز می‌گردد.
وی با بیان اینکه تولید محصولات دامپروری از ابتدای سال 95 تاکنون نسبت به مدت مشابه سال گذشته پنج تا شش درصد رشد داشته است توضیح داد: در سال گذشته 9 میلیون و 200 هزار تن شیر در کشور تولید شد که با این میزان تولید سرانه تولید شیر در کشور به 110 کیلوگرم می‌رسد.
رئیس موسسه تحقیقاتی علوم دامی کشور ادامه داد: میانگین تولید شیر در جهان 170 کیلوگرم است اما در ایران تا پایان برنامه ششم این رقم باید به 160 کیلوگرم برسد.
رضایی اعلام کرد: سال 94 حدود 810 هزار تن گوشت قرمز در کشور تولید شد، این رقم کمتر از نیاز داخلی است و این کمبود از طریق واردات تامین شد.
وی افزود: در حال حاضر سرانه تولید گوشت قرمز در کشور 10.5 کیلوگرم است و تا پایان برنامه ششم باید یک کیلوگرم به این رقم اضافه شود.
این مسئول در ادامه گفت: ایران در زمینه رشد تولید مرغ جز نخستین کشورهای جهان است به طوری که در سال 94 تولید مرغ کشور به بیش از 2 میلیون 100 هزار تن رسید.
رضایی اضافه کرد: مرغ منبع مناسبی برای تامین پروتئین محسوب می‌شود و قرار است تا پایان برنامه ششم توسعه تولید این محصول به 2 میلیون و 300 هزار تن برسد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود از تولید 930 هزار تن تخم مرغ در سال 94 خبر داد و گفت: تا پایان برنامه ششم تولید این محصول نیز باید به یک میلیون و 100 هزار تن برسد.
برچسب ها: عسل ، تحقیقاتی ، گوشت
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: