وی با بیان اینکه پذیرای عموم هموطنان، علاقه مندان و فعالان حوزه گردشگری برای شرکت در جشنوارههای تدارک دیده شده هستیم، افزود: جشنوارههای آتی به ترتیب در شهرهای تبریز، کرمانشاه، مشهد، اصفهان، یزد، شیراز و اهواز برگزار خواهد شد تا در چارچوب این رویدادهای پیش رو، ضمن معرفی غذاهای بومی و تبدیل آنها به جاذبههای جدید گردشگری کشور، مراکز پذیرایی و دیگر واحدها عرضه غذا را نیز متناسب با معیارهای مدرن درجه بندی و مقدمات جشنواره بزرگ ملی سفره ایرانی – فرهنگ گردشگری فراهم شود.
معاون گردشگری در ادامه اظهار داشت: امید است در آینده ای نزدیک درجه بندیهای مورد نظر در تعیین قیمت غذای رستورانها اثرگذار باشد و مخاطب مورد نظر آگاه شود که قرار است با چه کیفیت غذا و خدماتی روبه رو شود.
رحمانی موحد عنوان کرد: همچنین در پی رویدادهای اشاره شده مقرر شده آشپزها و رستورانهای منتخب با دریافت لوح و تندیس افتخار ویژه جشنواره تقدیر شوند و به عنوان نمایندگان سفره ایرانی در نمایشگاههای بین المللی گردشگری حضور یابند.
این مقام مسؤل در پایان اظهار امیدواری کرد: امیدوار هستیم که جشنوارههای «سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری» صنعت غذای کشور را متحول کنند و سبب تعمیق نگاه به ظرفیتهای خوراک ایرانی و طی کردن فرآیند جهانی شدن در این زمینه شود.