وی اظهار کرد: به مراکز غیرمجاز برای گرفتن مجوز و انجام استانداردهای لازم فرصت داده شد و با تعدادی دیگر نیز برخورد و تعطیل شدند.
معاون ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور با بیان اینکه 17مرکز ماده 16 در کشور وجود دارد که درمان آنها معطوف به معتادان متجاهر است، تصریح کرد: پنج محیط خانه، محله، محیطهای آموزشی شامل مدارس، محیطهای آموزشی دانشگاهی، محیطهای کاری، اداری، صنعتی و نظامی و فضای مجازی از سیاستهای نهادینه در این ستاد است که جدیداً ایجاد و هدفگذاری شده است.
افشار اضافه کرد: در هرکدام از محیطهای هدفگذاری شده یکسری شرکای دولتی و اجتماعی فعالیت دارند که سیاستگذاریها و برنامههای ستاد را با وجود همه محدودیتها دنبال میکنند.
وی بیان کرد: در این راستا میتوان به دستگاههای مختلفی مانند سازمان بهزیستی، صداوسیما، آموزشوپرورش، سازمانهای مردم نهاد مانند انجمن اولیا و مربیان، اتحادیه انجمن دانشآموزی، مجلس دانشآموزی و همیاران سلامت دانشآموزی اشاره کرد.
معاون ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور خاطرنشان کرد: در زمینهٔ محیطهای اداری و صنعتی همکار جدی بین ما و وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی وجود دارد.
افشار افزود: در رابطه با فضای مجازی نیز ارتباطات مؤثری با شورای عالی فضای مجازی و پلیس فضای مجازی برای کشف جرائمی که برای تبلیغ مواد در این فضا اتفاق میافتد برقرار کردیم.
وی اظهار کرد: سازمانهای مردم نهادکه متشکل از هنرمندان و افراد خبره هستند در فضای مجازی با تشکیل تشکلهایی بدون نام و نشان دولتی کلیپهای آموزنده و برخی مبانی آموزشی را برای مصونیت فرزندان ما در این محیط انتشار میدهند.
معاون ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور گفت: علاوه بر مبارزه باعرضه مواد مخدر باید یک چتر آموزشی و پیشگیرانهای بگسترانیم تا مردم ایران در رابطه با مواد مخدر اطلاعات لازم را داشته باشند و به سطحی از مهارت برسند که اگر مواد مخدر هم وجود داشته باشد کمتر به دام مواد بیفتند.