کد خبر: ۱۰۸۴۳۳
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۰ - ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۵ - 2016May 15
شفا آنلاین>اجتماعی>همه اپراتورهای موبایل آماده ترابردپذیری هستند و کارهای این بخش طبق برنامه زمانبندی پیش رفته و همه چیز آماده اجراست.
به گزارش شفا آنلاین، محمود واعظی در نشستی خبری در حاشیه افتتاح طرح های توسعه دولت الکترونیک افزود: دلیل اینکه ترابردپذیری را امروز در برنامه افتتاح نگذاشتیم، اهمیت طرح های دولت الکترونیک بود . 
وی افزود: در حال حاضر هر سه اپراتور موبایل آماده اجرای ترابردپذیری هستند و آزمایش های مربوط به آنها با موفقیت انجام شده است و بهره‌برداری رسمی آن  هفته آینده خواهد بود . 
وزیر ارتباطات درباره تعیین کف قیمت اینترنت موبایل نیز گفت: کارگروهی در این زمینه با حضور نمایندگان اپراتورهای تلفن همراه تشکیل دادیم و اعتقاد به کف قیمت اینترنت موبایل داریم، البته این تعیین کف نباید به گونه‌ای باشد مردم گمان کنند که می‌خواهیم اینترنت موبایل را گران کنیم ، بلکه درصدد آن هستیم تا رقابت ناسالم ایجاد نشود.
وی افزود: یکی از اپراتورهای موبایل اعلام کرده که سال گذشته در بخش دیتا دچار ضرر شده است، زیرا اپراتورهای بزرگتر به دلیل پشتوانه مالی که دارند، قیمت را تا جایی کاهش داده‌اند که موجب زمین خوردن دیگری می شود. 
واعظی درباره ارزان نشدن نرخ اینترنت طبق وعده این وزارتخانه گفت: بنده تاریخی را برای کاهش تعرفه اینترنت مطرح نکرده بودم و صرفا گفتم کمیته‌ای برای بررسی کاهش قیمت اینترنت تشکیل شده است و در مصاحبه‌ای که با یکی از خبرگزاری‌ها داشتم تنها گفتم که امیدوارم اوایل سال 95 کاهش تعرفه را داشته باشیم.
وی تاکید کرد: هنوز هم به قول خودم وفادار هستم و کمیسیون تنظیم مقررات در حال بررسی تعرفه‌های این بخش به صورت مفصل است. 
وزیر ارتباطات افزود : شاید پایین آوردن تعرفه از لحاظ افکار عمومی خوب باشد، اما باید اقتصاد کسب‌وکارهای فعال در این حوزه را هم در نظر بگیریم و بعدا تعرفه‌ای را لحاظ کنیم.
وی درباره تعرفه تلفن ثابت و اقدامات صورت گرفته در این زمینه گفت : تعیین تعرفه تلفن ثابت کار سختی است، اما تا یک ماه آینده تعرفه‌های این بخش را اعلام می‌کنیم، البته سناریوهای متعددی برای تغییر تعرفه تلفن ثابت وجود دارد که هنوز هیچکدام از آنها قطعی نیست . 
واعظی افزود: تا قبل از جمع‌ بندی در این باره چیزی نمی‌توان گفت و معتقدیم از محل تعدیل تعرفه‌ها هم مردم و هم بخش ارائه دهنده خدمات سود ببرد.
وی درباره رفع اختلالات اینترنت گفت: وضع اینترنت اصلا قابل مقایسه با قبل نیست زیرا باید در نظر داشته باشید قبلا چه تعداد کاربر از اینترنت استفاده می‌کردند و الان چه تعداد؛ در حال حاضر 20 میلیون کاربر سیار و 10 میلیون کاربر ثابت داریم. 
واعظی افزود: در گذشته 10 درصد ترافیک مربوط به پهنای باند شبکه داخلی بود و اکنون این میزان به 40 درصد رسیده است، البته در حال حاضر سامانه‌ای داریم که نشان می‌دهد مبدأ مشکلات کجاست.
وی درباره سرمایه‌گذاری‌های صورت گرفته در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات پس از برجام گفت : سرمایه‌گذاری‌ها به سمت بخش خصوصی پیش می‌رود و حتی مذاکرات خوبی با بخش‌های خارجی جهت سرمایه‌گذاری در طرح ‌هایی نظیر فیبرنوری داشته‌ایم که فکر می‌کنم تکلیف آنها تا یکی دو ماه آینده مشخص شود، درعین حال اپراتورهای موبایل هم مراجعاتی برای سرمایه‌گذاری خارجی داشته‌اند.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: