کد خبر: ۱۰۷۸۹۶
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۰ - ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۵ - 2016May 11
شفا آنلاین>اجتماعی>معاون نظارت بر بهره‌برداری شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور گفت: نصب وسایل کاهنده مصرف در نیمی از واحدهای ساختمانی، با کاهش 360 هزار مترمکعبی مصرف آب در شبانه‌روز، صرفه‌جویی بیش از 12 تریلیون ریالی را به دنبال دارد.

 به گزارش شفا آنلاین،حمیدرضا تشیعی افزود: بر پایه نتایج بررسی‌ها اگر در 50 درصد واحدهای ساختمانی سردوش کم‌مصرف و فلاش تانک دومرحله‌ای کم‌مصرف نصب شود، معادل 360 هزار متر مکعب آب در شبانه‌روز صرفه‌جویی می‌شود.
به گفته این مقام مسئول، تامین همین میزان آب از ارتفاعات نیاز به سرمایه گذاری 12 تریلیون و 500 میلیارد ریالی نیاز دارد.
وی اظهار داشت: فقط 6 درصد آب کشور در بخش آشامیدنی مصرف می‌شود، اما همین مقدار بطور مستقیم با امنیت اجتماعی و حتی سیاسی سر وکار دارد و از این رو مدیریت مصرف آب باید جدی گرفته شود.
تشیعی با اشاره به اینکه هنوز قیمت تمام‌شده آب از مشترکان گرفته نمی شود، تصریح کرد: نخستین پیامد این امر انباشتگی فرسودگی تاسیسات آب و فاضلاب است.
وی یادآور شد: سال 1388 با سازمان نظام مهندسی تفاهم‌نامه‌ای منعقد شد تا نظارت بر تاسیسات همه ساختمان‌ها جزو وظایف نظام مهندسی شده و واگذاری انشعاب‌های آبفا منوط به تایید مهندسان این سازمان باشد.
معاون نظارت بر بهره‌برداری آبفای کشور خاطرنشان کرد: پس از آن کمیته چندجانبه‌ای بین وزارت مسکن، نیرو و سازمان نظام مهندسی ایجاد شد که از سال 1394 نظارت بر تاسیسات فاضلاب هم به این تفاهم‌نامه اضافه شد.
به گزارش ایرنا، پارسال 547 شهر کشور در معرض تنش آبی قرار داشتند که با اقدامات کوتاه مدت و اضطراری نظیر تامین و توزیع آب، با مشکل حاد مواجه نشدند. پیش بینی می شود 301 شهر در تابستان امسال با تنش آبی روبرو باشند و تولید و مصرف آبشان در وضعیت سر به سر قرار گیرد.
پیشتر معاون وزیر نیرو در امور آب و آبفا اعلام کرده بود: مرکز پنج استان کرمان، همدان، خراسان رضوی، بوشهر و فارس با بحران آب مواجه اند و تمهیداتی شامل حفر چاه های جدید و اجاره چاه و اقدامات اضطراری کوتاه مدت برای گذر از بحران در تابستان در این شهرها اندیشیده شده است.
برچسب ها: فلاش ، تانک ، آشامیدنی
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: