وی افزود: مخالف پرداختن رسانهها به این مسائل نیستیم، رسانهها زبان گویای واقعیات و دردهای پنهانی جامعه هستند و باید در این عرصه حضور داشته باشند زیرا امر مبارزه با آسیبهای اجتماعی دچار نواقصی است و با غفلت برخی مسئولانی مواجهیم که نسبت به آسیبها ناآگاهند و به محض انتشار اخباری نظیر شکنجه شدن اعظم سریعا موضع میگیرند و توجیه میکنند.
وی با بیان اینکه معتقدم اگر رسانهها بخواهند در این حوزه فعال شوند باید نقش محوری کارشناسانه دراین مسائل داشته باشند عنوان کرد: اگر کار مداوم باشد بسیاری از جامعه شناسان نیز درگیر خواهند شد و پای کار میآیند. اکنون مشکلات جدی اجتماعی داریم که ممکن است در آینده به معضل تبدیل شود، ازدواج سپید در زمره همین مشکلات است که اکنون به آن کم توجهی می شود اما اگر در آینده حادثه و اتفاق تلخی رخ دهد و رسانهها آن را بزرگ نمایی کنند مسلما باعث بهره برداری رسانههای معاند خواهد شد.
رئیس انجمن آسیب شناسی اجتماعی ایران تاکید کرد: اما اکنون نباید نگران باشیم که رسانههای بیگانه از اخبار اجتماعی سوء استفاده میکنند. باید با چنین اتفاقاتی در کشورمان کنار بیاییم. دنیای غرب نیز مملو از انواع خیانتها و کاستیهای اجتماعی است، به همین خاطر نباید چندان نگران باشیم و سعی کنیم واقعیات را بهتر ببینیم و با نگاهی مشفقانه، وحدت رویهای در حل مسائل ایجاد کنیم.
رئیس انجمن آسیب شناسی اجتماعی ایران با بیان اینکه نمیتوان به طور قطع قضاوت کرد که رسانهها با پرداختن به آسیبهای اجتماعی موجب سیاه نمایی میشوند. خاطرنشان کرد: آسیبهایی از این دست در جامعه قابل انکار نیست، البته رسانهها نباید در این خصوص گزینشی برخورد کنند زیرا مسائل و اخبار کشور ما به سرعت از سوی رسانههای معاند مورد بهره برداری قرار میگیرند.
محمدی افزود: از سوی دیگر پافشاری بر روی یک اتفاق ویژه فارغ از اینکه مطالبات را تامین نمیکند، مسئولان را نیز وادار به موضع گیری خواهد کرد. نظیر اعظمها و ستایشها در جامعه کم نداریم. خشونت انواع مختلفی دارد، زنانی در جامعه داریم که با خشونتهای روحی، فیزیکی، اقتصادی و .... روبرو هستند و کسی صدای آنها را نمیشنود.