وی تصریح کرد: بنابراین گروهی که دارای بضاعت کمتری بوده و مشکل آنها عمق بیشتری دارد احتیاج بیشتری به خدمات و پوششهای بیمهای دارند و در میان معتادان این گروه اغلب کسانی هستند که در مراکز اقامتی ترک اعتیاد سازمان بهزیستی کشور حضور داشته و خدمات ترک اعتیاد را از این مراکز دریافت میکنند.
روشن پژوه ادامه داد: درمصوبات قبلی بیمه درمان اعتیاد، شاهد آن بودیم که این بیمه فقط مربوط به الگوی سرپایی دولتی (MMT) بود و به آن نقد داشتیم و خواستار تغییراتی در مصوبات آن شدیم.
وی افزود: به این ترتیب تا زمانی که بیمه درمان اعتیاد و دستورالعمل آن مشمول افراد حاضر در مراکز اقامتی سازمان بهزیستی و همچنین بخش خصوصی نباشد؛همچنان بخشی از نیازمندان دریافت این خدمات را نادیده گرفته و اثربخشی لازم را نخواهد داشت.
معاون پیشگیری و درمان اعتیاد سازمان بهزیستی کشور ادامه داد: معتقدم دستورالعمل بیمه باید به گونهای تغییر و تدوین شود که قادر باشد بیشترین جمعیت کم بضاعت را در تمامی الگوهای سرپایی و اقامتی تحت پوشش خود قرار دهد.
روشن پژوه ادامه داد: همچنین ضروری است گروههای پرخطر همچون زنان معتاد، سرپرستان خانوار و همچنین افراد کمتر از 18 سال مبتلا به اعتیاد و افراد دارای بیماریهای خاص همچون HIV مثبت و ... در اولویت پوشش بیمه درمان اعتیاد قرار گیرند.
وی در پایان ضمن بیان آنکه در حال حاضر به این اولویتها در پروتکل بیمه درمان اعتیاد توجه شده است اظهار کرد: متاسفانه همچنان از پوشش مراکز اقامتی بهزیستی در دستورالعمل "بیمه درمان اعتیاد" غفلت شده و این مراکز نادیده گرفته شدهاند به همین دلیل خواستار آن هستیم که به این مسئله در پروتکل بیمه درمان اعتیاد توجه جدی شود.