کد خبر: ۹۸۶۷۲
تاریخ انتشار: ۰۳:۳۰ - ۰۶ اسفند ۱۳۹۴ - 2016February 25
شفا آنلاین>اجتماعی>رئیس کمیته محیط‌زیست شورای شهر با اشاره به دو چالش اصلی در جمع‌آوری دست‌فروشان و بساط‌گستران، از عملکرد شهرداری در این حوزه انتقاد کرد.

به گزارش شفا آنلاین، محمد حقانی در جلسه علنی روز سه‌شنبه شورای شهر تهران با انتقاد از عملکرد شهرداری تهران درخصوص عدم ساماندهی دست‌فروشان و بساط‌گستران گفت: بر اساس ماده ۵۵ قانون شهرداری‌ها، اعلام شده است که شهرداری می‌تواند رأسا نسبت به جمع‌آوری بساط‌گسترانی که سد معبر می‌کنند، اقدام کند.


وی با بیان اینکه اگر مجوزی از سوی دادستان لازم باشد باید اخذ شود، گفت: دو اشکال درخصوص جمع‌آوری دست‌فروشان وجود دارد که یکی از آنها این است که عمده نیروهایی که اقدام به جمع‌آوری دست‌فروشان می‌کنند نیروهای ثابت شهرداری نیستند و به صورت روزمزد فعالیت می‌کنند که این زمینه انواع تبانی را فراهم می‌کند و باید حتما از نیروهای ثابت شهرداری استفاده شود.


در مورد اشکال دوم باید بگویم اگر با این افراد برخورد نشود میزان دست‌فروشان افزایش خواهد یافت. وی ادامه داد: وقتی از روز اول با موضوع دست‌فروشی برخورد مناسبی نشود دیگر نمی‌شود برای آن کاری کرد. رئیس کمیته محیط‌زیست شورای شهر درخصوص عرضه میوه‌های قاچاق و تکذیبیه شهرداری دراین‌باره نیز گفت: میدان اصلی میوه‌وتره‌بار و مشاعات آن در اختیار شهرداری است و تنها به صورت سرقفلی مغازه‌ها به افراد غیر، واگذار شد اما مالکیت، باسکول و نظارت بر خودروهای متردد در اختیار شهرداری است. معاون خدمات شهری شورای شهر تهران از نامناسب‌بودن شهر تهران نسبت به وجود افراد گدا و دست‌فروشان خبر داد. مجتبی عبداللهی با اشاره به مأموریت‌های شرکت حریم‌بان و شهربان گفت: شهرداری در موضوع آموزش اقدامات لازم را انجام داده است و حتی نیروهای ما در این بخش در مناطق جابه‌جا می‌شوند تا از بومی‌شدن این نیروها جلوگیری شود. وی با اشاره به اینکه در جابه‌جایی و تعدیل منطقه ۱۲، شهرداری منطقه با مشکل مواجه شد، افزود: تمامی نیروهای ما دارای پرونده هستند و هیچ‌کدام دارای سوءپیشینه نیستند.


هم‌اکنون ۵۰۰ نیروی شهربان و حریم‌بان تعدیل شده است و ترکیب نیروی خوبی داریم. معاون شهردار با بیان اینکه از رئیس شورا درخواست می‌کنم که گزارش عملکرد شرکت شهربان و حریم‌بان در صحن شورا ارائه شود، تصریح کرد: ما در نیروی شهربان فوتی و قطع عضو داشتيم و در یک سال گذشته ۷۰۰ نیروی ما مورد ضرب‌وشتم قرار گرفته‌اند. در ادامه این جلسه اقبال شاکری، رئیس کمیته عمران شورای شهر که سه بار عدم ایجاد شبکه آب و فاضلاب منطقه ۲۲ را به شهرداری تذکر داده و آخرین‌بار به مدیران شهرداری هشدار داده بود که این موضوع را به صورت طرح سؤال از شهردار مطرح می‌کند، در جلسه شورای شهر تهران نیز در تذکر پیش از دستور خود با بیان اینکه ریاست شورا بارها عنوان کرده تذکرات این‌چنینی که درحال‌حاضر می‌خواهم مطرح کنم در صحن ارائه نشود، گفت: با اینکه بارها در این خصوص نامه زده‌ام اما از آنجایی که مثمرثمر نبوده این تذکر را در صحن شورا مطرح می‌کنم.


رئیس کمیته عمران شورای شهر افزود:‌ اگر این مشکل حل نشود مجبور به طرح سؤال از شهردار هستیم. مهدی چمران، رئیس شورای شهر عنوان کرد:‌ این موضوع قابل‌حل است و هفته‌ آینده جلسه‌ای با حضور مسئولان شرکت آبفا و شهرداری تهران برگزار خواهد شد.همچنین علیرضا دبیر، رئیس کمیسیون بودجه با بیان اینکه فرض کنیم که این لایحه تصویب شود گفت: یک هفته زمان لازم است این لایحه به فرمانداری رفته و بررسی شود و تا پروسه‌های قانونی خود را طی کند سال ٩٤ تمام شده و زمان کم می‌آوریم. همچنین باید کمیسیون بودجه ردیفی برای احداث این بیمارستان در نظر بگیرد که وقت کافی نداریم و بر همین اساس پیشنهاد می‌شود این لایحه در سال ٩٥ بررسی شود. نهایتا یک فوریت لایحه تملک و احداث بیمارستان کارکنان شهرداری رأی نیاورد.شرق

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: