وی آزادسازی گوسفند های قرنطینه ای در استان آذربایجان غربی و عرضه گوشت آنها دربازار تهران را دیگر عامل رفع کمبود بازار دانست و تصریح کرد: گوشت مورد نیاز تهران از استان های غربی به ویژه کردستان و کرمانشاه تامین می شود.
از تیرماه امسال گوشت دام های ذبح شده با هدف حذف از بین رفتن بارمیکروبی گوشت قبل از ورود به بازار یک روز در سردخانه ها نگهداری می شوند.
گوشت توزیع شده درتهران را سالم و با کیفیت دانست و گفت: همه دام های مصرفی درتهران حتماً قرنطینه و سپس درکشتارگاه های مشخص ذبح می شود.ایسکانیوز