به گزارش شفا آنلاین،حمیدرضا طیبی در خصوص مجتمع های فناوری گفت: ما پیشنهاد ایجاد مجتمع های فناوری را به حوزه معاونت اول رئیس جمهوری داده ایم و آنها از کلیت موضوع استقبال کردند.
وی افزود: قرار است که گزارش امکان سنجی اقتصادی ایجاد این مجتمع های فناوری را تهیه کنیم تا اطلاعاتی از حجم بازار و میزان سرمایه گزاری مورد نیاز برای همکاری ها انجام بگیرد.
وی با بیان اینکه گزارش امکان سنجی را تا دو الی سه ماه آینده تدوین خواهیم کرد، اظهار داشت: تهیه این گزارش کار سخت و پیچیده ای است چراکه حجم این کار بزرگ و هزینه بر است.
به گفته وی، بعد از تهیه و تدوین گزارش امکان سنجی به دولت ارائه خواهد شد.
وی تاکید داشت: پیش بینی می کنیم که تا پایان سال استارت کار این مجتمع فناوری که قرار است در زمینه الکترونیک قدرت و الکترومکانیک فعالیت کند، زده شود.
طیبی ادامه داد: همچنین با چندین سازمان که توانایی مالی دارند مذاکراتی برای تامین سرمایه مجتمع فناوری داشتیم و این سازمان ها برای سرمایه گذاری، اعلام آمادگی کرده اند.
وی با تاکید بر اینکه برای ایجاد یک مجتمع فناوری نزدیک به یک میلیارد تومان بودجه نیاز است، خاطرنشان کرد: در هر کدام از این مجتمع ها چندین فعالیت از جمله ساخت دکل های حفاری انجام می گیرد.
وی با بیان اینکه قرار بود ۵ مجتمع فناوری را راه اندازی کنیم، اظهار داشت: به دلیل اینکه راه اندازی ۵ مجتمع نیاز به منابع مالی زیادی دارد به همین دلیل فعلا در صدد راه اندازی یک مجتمع هستیم.
رئیس جهاددانشگاهی افزود: پیش بینی می کنیم در یک مجتمع فناوری حداقل بین ۸ تا ۲۲ شرکت دانش بنیان مستقر شوند.
طیبی تاکید داشت: البته باید دولت هم در تامین بازار محصولاتی که در شرکت های دانش بنیان این مجتمع فناوری تولید می شود کمک کند و تعهدی بدهد تا خریدار محصولات دانش بنیان است.مهر