شفا آنلاین>سلامت>مدیر کل آزمایشگاههای مرجع سازمان غذا و دارو از تشکیل شورایی در وزارت بهداشت برای رسیدگی به تخلفات نانواییها خبرداد.
به گزارش شفا آنلاین،دکتر رستگار مدیر کل آزمایشگاههای مرجع سازمان غذا و دارو در خصوص تخلفات نانواییها در زمینه آرد سفید گفت: در نانواییها در مرحله
تهیه نان تخلفاتی همچون استفاده از جوش شیرین و نمک زیاد که بیش از
استاندارد میباشد، صورت میگیرد.طرحی برای نظارت بر نانهای تهیه شده توسط
نانواییها توسط وزارت بهداشت و درمان، معاونت بهداشتی و سازمان غذا و دارو
تهیه شده است که نانها را از لحاظ قیمت و کیفیت مورد بررسی قرار میدهیم.
وی
افزود: اخیراً به علت افزایش قیمت نانها و آزاد پخت شدن آن کمی کیفیت
آنها افزایش یافته است اما نتوانسته انتظارات مردم را پاسخگو باشد.
امیدواریم با نظارتها و اقداماتی که صورت گرفته است، نتایج کمی بهبود
یابد.
این
صاحب نظر تصریح کرد: شورایی در وزارت بهداشت تشکیل شده است که این مسأله
را پیگیری میکند. این موضوع کمی وسیع است. وزارت کشاورزی و صنایع هم در
زمینه نوع گندم مورد استفاده در نانواییها میتوانند نقشی داشته باشند و
با دادن مجوزها و اجرای نظارتهای خاص بر سطح کیفیت آرد گندم موثر باشند.
وی
در پایان گفت: مسائل تخصصی هم در خصوص شیوه پخت نانها توسط نانواها وجود
دارد که سلیقهای عمل میکنند، مثلاً میزان نمک موجود که باید در مورد
آنها تصمیم گیریهایی صورت گیرد.yjc