مطالعه اخیر مجله Appetite نشان میدهد که یکی از بهترین مواد غذایی برای صبحانه اسفناج است! در این مطالعه محققان به شرکت کنندگان نوشیدنی آب اسفناج (به طور خاص تیلاکوئید thylakoid دراسفناج یافت میشود که به علت پوسته برگ سبز این گیاه است) در صبح و یک شبه دارو (نه اسفناج) دادند.
بر اساس مطالعه مشخص شد که ماده تیلاکوئید در اسفناج هورمون سیری GLP-1 را افزایش میدهد. به عبارت دیگر هضم غذا را کندتر کرده و به شما کمک میکند تا برای مدت زمان بیشتری احساس پری داشته باشید. نتایج به دست آمده شگفت انگیز بود.
آنهایی که قبل از صبحانه ترکیبی از اسفناج مصرف کرده بودند کاهش گرسنکی و افزایش رضایت را در تمام طول روز تجربه کردند.
شرکت کنندگان این احساس رضایت را تا 60 دقیقه بعد از صبحانه بیشتر داشتند و تا 180 دقیقه بعد از آن احساس گرسنگی کمتری داشتند.
همچنین در طول روز تمایل آنها به شیرینی و غذاهای خوشمزه کمتر شده بود. علاوه بر این، یک فنجان اسفناج حاوی منافع شگفت انگیزی از جمله پروتئين، کلسیم، آهن، منیزیم، پتاسیم، ویتامین A و تنها 27 کالری است.
منیزیم به کاهش فشار خون کمک می کند وغذای عالی برای کاهش استرس است.
پیام: اگر شما با احساس گرسنگی در صبح و ولع مصرف شیرینی روبرو هستید، بهتر است روز خود را با نوشیدنی اسفناج شروع کنید.
همچنین میتوانید اسفناج را به تخم مرغ و یا ساندویچ صبحانه خود اضافه کنید تا به احساس سیری شما در طول روز کمک کند.