اکنون به نوشته ديلي ميل گرگوری آهارونیان از شرکت شکلاتسازی کوکا اکسوکو به دنبال کاهش درصد چربی و قند شکلات تا 50 درصد و ایجاد یک شکلات فوقالعاده سالم است.
او گفت: «ما با استفاده از مقداری در حد میکروگرم از عصاره گیاه کاکائو میتوانیم از کاکائوی شیریننشده تلخیزدایی کنیم. این کار نیاز به قند، شیرینکنندهها و مقدار زیادی از چربی در شکلات را برطرف میکند، و باعث رها شدن سودمندیهای پزشکی کاکائو میشود.»
به نظر میرسد آهارونیان ریشهکنی قند از رژیم غذایی ما را هدف خود قرار داده است. او که این هفته در اجلاس جهانی شکلات در لندن سخن میگفت، افزودنیهای شیرینکننده را «نیکوتین بعدی» نامید و اظهار کرد که اگر اجزای ناسالم مانند موارد ذکرشده در بالا از شکلات حذف شوند، ممکن است بتوان آن را بهصورت دارویی خورد.
او گفت: «صنعت 100 میلیارد دلاری در سال شکلات در آمریکا میتواند به صنعتی 200 میلیارد دلاری در سال بدل شود، فقط اگر بتوان بیشتر قند و چربی شکلات را حذف کرد. ما قصد داریم با صنعت شکلات برای تبدیل کردن شكلات به مفرحترین داروها همکاری کنیم.»
آهارونیان همچنین اظهار کرد که هدف درازمدتش این است که درصد چربی و قند در شکلات را به فقط 10 درصد برساند. اما آیا در این صورت چیزی از مزه شکلات باقی خواهند ماند؟