تونی اوسالیوان (Tony O'Sullivan) از پژوهشگران دانشگاه نیو ساوت ولز (University of New South Wales) که سرپرست این تیم پژوهشی استرالیایی را برعهده داشته در این رابطه اظهار داشت: « این نتایج و یافته های به دست آمده نشان می دهد که توصیه های تغذیه ای برای زنان باردار باید دوباره ارزیابی شود. »
طبق این تحقیقات ، برای تغذیه درست مادران باردار نیاز به یک رژیم غذایی متعادل است و پیشنهاد می شود تا توصیه خوردن بیشتر در مورد مادران باردار ارزیابی مجدد شود .
قابل توجه است که در این پژوهش ها، محققان با کمک سنسورهای متحرک ؛ عوامل متعددی از جمله افزایش وزن ، میزان انرژی مصرفی و جذب غذای بیست و شش زن باردار را مورد بررسی قرار دادند . این زنان باردار در طول دوران بارداری خود به طور متوسط 10 کیلو و 800 گرم افزایش وزن داشته اند و به طور عمده هفت کیلوگرم از توده چربی بدنشان در سه ماهه اول و دوم بارداری انباشته شده است . این تجمع چربی در زنان شرکت کننده بدون مصرف مواد غذایی اضافی بوده اگر چه انرژی مورد نیاز روزانه اشان هشت درصد افزایش پیدا کرده است .
این مطالعات و یافته های آن نشان می دهد که در دوران بارداری تغییرات متابولیک چشمگیری در زنان باردار ایجاد می شود که سبب حفظ انرژی اضافی به صورت چربی شده و کالری بیشتری از مواد غذایی استخراج می شود .
علاوه بر موارد فوق ، این تحقیقات مشخص می سازد که چربی ذخیره شده در بدن زنان باردار از اهمیت بالایی برخوردار بوده چرا که در طول دوره بارداری برای رشد جنین و همچنین پس از تولد در دوران شیردهی ، به خصوص در شش ماه اول پس از زایمان ، بسیار کمک کننده است .
لازم به ذکر است که افزایش وزن ایجاد شده در دوران بارداری احتمال ابتلا به بیماری های دیابت و پری - اکلامپسیا Pre-eclampsia
(ازعوارض دوران بارداری و یک اختلال چندارگانی است که باعث عوارض جنینی و
مادری می شود ) را بالا می برد و منجر به افزایش بیماری های قلبی در
فرزندان آنان می شود .