در همین رابطه ام – کیسلف M- Kislev از پژوهشگران این پروژه تحقیقاتی اعلام کرد : " این حفره های سنگی در داخل صخره ها که توسط انسان های باستانی و به صورت مصنوعی ساخته می شدند در بسیاری از سایت های باستانی و به ویژه در جنوب شرق آسیا مشاهده شده است و گزارش های کشف آن ها از دهه های پیش منتشر شده بود ولی تا کنون هیچ نظریه و توافق قطعی مبنی بر کارکرد و استفاده این حفره ها وجود نداشته است . "
گفتنی است اعضای این تیم تحقیقاتی با جمع آوری جوی وحشی ، دانه های آن را از ساقه جدا کرده و سپس در حفره های مورد بحث با کمک الوار های چوبی کوبیده و به آرد تبدیل کردند . در نهایت پس از الک کردن به روش سنتی آن ها را به خمیر مورد استفاده در روزگار باستان تبدیل کردند . "
آدیل کارتی Adiel Karty پزوهشگر فیزیکدان عضو این تیم تحقیقاتی در توضیح فرایند فوق افزود : " حفره های سنگی با دانه های جو پر شده و به کمک هاون های پوبی کولبیده می شوند . در ادامه با ساتفاده از روش های خاصی ، مواد زائد و اضافه از آرد جدا شده و ماده خوراکی قابل مصرف به دست می آید . "
به این ترتیب پژوهشگران با انجام آزمایش فوق ، علاوه بر کشف کاربری حفره های موجود در صخره ها ، به فرایند تهیه آرد از جوی وحشی و آماده کردن آن به عنوان یک ماده خوراکی و قابل طبخ پی بردند .