ایمانیه گفت: بارها و بارها با خود اندیشیدهام که اگر خیرین عرصه سلامت حضور و همراهی نداشتند، بیش از 90 درصد از اقداماتی که در حوزه پزشکی و درمانی در استان فارس عملیاتی شده و امروز به بهرهبرداری رسیده است، امکانپذیر نبود.
وی با قدردانی از رسانهها و خبرنگاران حوزه سلامت در استان فارس، همراهی آنان در انعکاس اخبار و رویدادهای این عرصه و اطلاعرسانی مطلوب را زمینهساز حضور گستردهتر و مناسبتر خیرین دانست.
ایمانیه همچنین گفت: سال گذشته همچون سالهای قبل از آن، مرهون لطف و همراهی خیرین عرصه سلامت بودیم و بالغ بر 46 میلیارد تومان کمکهای خیرین در استان فارس در عرصه سلامت را شاهد بودیم.
ایمانی با بیان اینکه امروز تاثیرگذاری خیرین تامین سلامت استان فارس، از مرزهای کشور فراتر رفته است، ادامه داد: با راهاندازی مراکزی مانند پیوند اعضا و سرطان و سایر بیمارستانهای در حال احداث، شاهد حضور بیماران از سراسر دنیا با هدف دریافت خدمات درمانی مطلوب، در شیراز هستیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به بسترسازی برای جذب دانشجویان پزشکی از سراسر جهان در شیراز، گفت: امسال مهرماه بالغ بر 200 دانشجوی خارجی از 15 کشور جهان، تحصیل خود را در رشته پزشکی در شیراز آغاز میکنند.
ایمانی همچنین با اشاره به عملیاتی شدن گروه درمانی سیار در استان فارس، گفت: ساخت تریلیهای مخصوص دندانپزشکی مراحل نهایی را طی میکند و با آماده شدن آنها، گروههای درمانی به شکل سیار، خدمات خود را به مناطق محروم استان گسترش خواهند داد.
وی ابراز امیدواری کرد که در سال 95 و همچنین در برنامه ششم توسعه، پیشبینیهای لازم برای تامین زمین از سوی راه و شهرسازی، منابع طبیعی و شهرداریها برای محقق شدن اهداف نیکاندیشان، در نظر گرفتن اقدامات خیرین بهعنوان بخشی از مالیات خیرین و برداشته شدن مالیات گمرکی برای کالاها و دستگاههای پزشکی، زمینهساز رونق هرچه بیشتر حضور خیران در عرصه سلامت شود.