کد خبر: ۷۰۰۷۱
تاریخ انتشار: ۰۴:۳۵ - ۲۹ تير ۱۳۹۴ - 2015July 20
شفا آنلاین>تغذیه>افزایش رطوبت در سر موجب سرگیجه، تشنج، سکته و صرع می‌شود که رفع غلبه رطوبت در مغز به بهبودی کمک می‌کند
به گزارش شفا آنلاین،رطوبت و غلبه سردى در مغز موجب سستى و تنبلى مغز می‌شود، همچنین موجب کندى ذهن و کدورت حواس می‌شود و شخص را کودن و ابله مى‌کند.

ــ باید دانست که هر چقدر رطوبت و بلغم در سر و مغز بیشتر افزایش پیدا کند به همان میزان تیزهوشی و قوه ادراک کاهش پیدا می‌کند؛ فرد دچار فراموشی می‌شود، البته در این نوع از فراموشی فرد احساس سنگینی در سر و ترشحات بینی دارد.

ــ افزایش رطوبت در سر موجب سرگیجه، تشنج، سکته و صرع می‌شود که رفع غلبه رطوبت در مغز به بهبودی کمک می‌کند.

 ــ مصرف بعضى از غذاها خود موجب افزایش رطوبت و بلغم در بدن مى‌شود که غذاهای با طبع سرد و تر نامیده می‌شود.

ــ یکی از اشتباهات مردم این است که برنج را همراه با ماست مصرف می‌کنند که خود موجب افزایش سردی و تری مغز می‌شود.

ــ اشخاصى که طبیعتى «سرد و تر» و مزاج بلغمى دارند یا دچار غلبه بلغم در بدن هستند, باید از خوردن غذاهاى «سرد و تر» پرهیز کنند چرا که مصرف این غذاها به افزایش سردی و تری کمک می‌کند.

ــ مصرف دم‌کرده استخودوس به پاکسازی مغز کمک می‌کند, استخودوس مغز را گرم کرده, حزن و اندوه و کدورت را از مغز از بین می‌برد.

ــ از همین رو است که استوخدوس را «جاروی دماغ یا مغز» می‌نامند، زیرا رطوبت مغز را از بین برده و موجب نشاط افراد می‌شود، همچنین حافظه را قوت داده و ذهن را روشن می‌کند.


برچسب ها: تنبلى مغز ، برنج ، ماست
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: